Αθλητισμός | 30.04.2013

Ο Θανάσης Γιαπλές έδωσε έμφαση στη μαχητικότητα της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει το σεβασμό του για το Περιστέρι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του ΑΓΟΡ με το Περιστέρι.

«Πρώτα απ’ όλα έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια που κάνει το Περιστέρι και ο κόουτς, για να παραμείνουν στην κατηγορία. Δεν γίνεται να μην εξάρεις το μαχητικό πνεύμα που επιδεικνύει η ομάδα με νέα παιδιά, προσπαθώντας να σώσουν τη χρονιά. Όσον αφορά εμάς, ιδιαίτερα τις τελευταίες αγωνιστικές, με όποια ομάδα παίζουμε κάτι «κυνηγάει», ενώ εμείς δεν πηγαίνουμε για κάτι. Στόχος μας είναι να είμαστε συνεπείς και μαχητικοί σε κάθε παιχνίδι και σήμερα το δείξαμε. Το πρωτάθλημα για εμάς είναι πολύ μακρύ, αφού σαν στόχο έχουμε την πρόκριση μας στα ημιτελικά. Όλοι στην ομάδα έχουμε βάλει αυτόν τον στόχο, αν και θα είναι δύσκολο για τους παίκτες να τραβήξει τόσο πολύ η σεζόν. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή εικόνα, αν εξαιρέσουμε τα ριμπάουντ και τα 17 χαμένα αμυντικά, κάτι που δεν αρμόζει στην δουλειά που κάνουμε. Αυτό δείχνει πως σε ένα κομμάτι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πάντως, είχαμε την ευκαιρία να προφυλάξουμε κάποια παιδιά που είχαν προβλήματα τραυματισμών (Καλλινικίδης, Τσόχλας, Κάρτερ)», είναι τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαπλές.
Από την πλευρά του ο Γκέιμπ Προύιτ ανέφερε: «Πρέπει να πούμε ότι είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για το παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πάρα πολύ στο παιχνίδι όπως βέβαια και οι προπονητές για να νιώσω καλά και να κάνω όπως και τα υπόλοιπα παιδιά ένα καλό ματς».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα