Αθλητισμός | 31.12.2012

Αναβολή λόγω μη απαρτίας πήρε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα όπως είχε οριστεί η  τακτική γενικη συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ λόγω μη απαρτίας. Συγκεκριμένα
Σύμφωνα με το πρακτικό της Γ.Σ. «ο προσωρινά προεδρεύων της Γ.Σ., πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μάνθος Πολυλινάκης όπως το άρθρο 20 του καταστατικού ορίζει, διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει απαρτία γιατί δεν είναι παρών το 20% τουλάχιστον του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και ως εκ τούτου η Γ.Σ. θα επαναληφθεί όπως το καταστατικό ορίζει, άρθρο 18 παράγραφος 2».
Η διαδικασία αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 16 Ιανουαρίου.

Με απουσίες η προπόνηση
Με αρκετές απουσίες ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ για το 2012 πραγματοποιήθηκε με αρκετες απουσίες σήμερα υπό τις οδηγίς του Σωτήρη Ρούσση και του προπονητή τερματοφυλάκων, Σάκη Παγωμένου. Από αυτή, απουσίασαν οι Χαριτωνίδης, Μπούρμπος, Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης, όπως και ο Σίσιτς που έχει άδεια.
Την Πρωτοχρονιά οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν ρεπό και από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία τους για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Την ίδια ώρα, αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ λόγω έλλειψης απαρτίας.
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα