Κρήτη | 31.12.2012

Μέχρι τις 30 Απριλίου 2013 τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου ανακοινώνεται ότι "λόγω εκτέλεσης έργων για την αποκατάσταση των προβλημάτων από την κα-τάπτωση βράχων και των κινδύνων πρόκλησης σοβαρών τροχαίων ή άλλων ατυχημάτων στην περιοχή Σεληναρίου, παρατείνουμε την λήψη προσωρινών εκτάκτων μέτρων κυκλοφορίας των οχημάτων από 01 - 01 - 2013 και μέχρι την 30 – 04 - 2013, για λόγους ασφαλείας των χρησιμοποιούντων την Εθνική Οδό, ως ακολούθως:

α) Η κυκλοφορία των οχημάτων από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο θα συνεχίσει να εκτρέπεται προς την Παλαιά Εθνική Οδό από την χιλιομετρική Θέση 178+ 900 (διακλάδωση νέας Εθνικής Οδού με παλαιά Εθνική Οδό πριν την Ι.Μ. Σεληναρίου) μέχρι τον κόμβο Σισίου στην περιοχή Ντάρμαρος (θέση 174 + 900).

β) Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Ηράκλειο προς Άγ. Νικόλαο θα συνεχίσει να διεξάγεται κανονικά.

γ) Η μονοδρόμιση στο τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού από διασταύρωση Σεληναρίου μέχρι τον εσωτερικό κόμβο προς Σίσι θα συνεχίσει να ισχύει, με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.

Οι χρήστες του παραπάνω Οδικού Δικτύου, παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την κάθετη και οριζόντια σήμανση που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή."

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα