Αθλητισμός | 28.09.2013

Άμεση… επανεκκίνηση χρειάζεται ο ΟΦΗ, με τους ασπρόμαυρους να ψάχνουν το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Γεντί Κουλε με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο για τους ασπρόμαυρους, απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το τρίποντο έτσι ώστε να φέρουν χαμόγελα και να σκορπίσουν αισιοδοξία για την συνέχεια.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ για πρώτη φορά συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Αρίζα Μακουκουλα. Ο Πορτογάλος επιθετικός μάλιστα ίσως πάρει λεπτά συμμετοχής. Αντίθετα τώρα εκτός αποστολής έμειναν οι δυο Αργεντινοί και συγκεκριμένα ο τραυματίας Γκαλέτι και ο ντεφορμέ Όγιος ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και ο Φρέντερικ Νιμανί.

Οι 20 παίκτες που ανακοίνωσε στην αποστολή ο Παύλος Δερμιυζάκης είναι οι: Φερναντέζ, Δασκαλάκης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μπούρμπος, Στάθης, Ζβασίγια, Ζόρο, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Μακουκούλα, Ροβίθης, Ζε, Λαμπρόπουλος και Φραγκουλάκης.
Εκτός έμειναν επίσης ο Γιαγκιόζης που λείπει με την Εθνική και οι Βιτώρος, Μπανούσης, Αγριμάκης, Κυζιρίδης, Φαζός και Δαμιανάκης.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα