Αθλητισμός | 28.03.2016

Η επόμενη μέρα της νίκης του ΟΦΗ επί του Ερμη Ζωνιανών (4-0), πέρα απο την ικανοποίηση της νίκης, αλλά και της εμφάνισης της ομάδας, η απόδοση της οποίας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, έφερε και προβληματισμό για τα συσωρευμένα προβλήματα τραυματισμών.

Τα τελευταία τρία παιχνίδια με Αστέρα Βάρης, Επισκοπή και Ερμή Ζωνιανών, «έβγαλαν» αρκετά προβλήματα στον ΟΦΗ.

«Εχουμε πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς, τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσυμε ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.  Το ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ, την Δευτέρα (28/3) το πρωί ήταν γεμάτο, καθώς δεν προπονήθηκαν οι Περογαμβράκης, Σαχινίδης, Μπουρσέλης, Πίτσος, Κοιλιάρας.

Ολοι κάνουν θεραπείας και οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποιοί απο αυτούς θα είναι στην διάθεση της ομάδας, με τα μηνύματα πάντως να μην είναι τόσο αισιόδοξα, για τους περισσότερους.

Απο την Τετάρτη (30/3) το πρωί ο ΟΦΗ θα ασχοληθεί με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στον Πειραιά, καθώς την Τρίτη (29/3) οι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν ρεπό.

Εκτός απο τους παίκτες που λόγω τραυματισμού κάνουν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, οι οποίοι θα είναι παρόντες στο γήπεδο, με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Στα θετικά για τον ΟΦΗ το γεγονός ότι οι Φαμπίνιο και Πατινιώτης, έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυμτισμούς τους και δείχνουν έτοιμοι να δώσουν λύσεις.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα