Κόσμος | 30.03.2014

Εξι πόλεις στο Εθνικό Μέτωπο

Για μεγάλη ήττα των σοσιαλιστών και μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς κάνουν λόγο τα διεθνή πρακτορεία στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή στη Γαλλία. 

Για το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπεν τα πρώτα αποτελέσματα το εμφανίζουν να κερδίζει τουλάχιστον έξι πόλεις. 

To ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο είχε «τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του στις δημοτικές εκλογές» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Φλοριάν Φιλιπό. 

Το FN επικράτησε σε «τουλάχιστον έξι πόλεις"» μεταξύ τους η Μπεζιέ (νοτιοδυτική Γαλλία) και η Φρεζύς (νότια) και εξελέγησαν «ίσως 1.200 δημοτικοί σύμβουλοι», δήλωσε η πρόεδρός του Μαρίν Λεπέν. 
 

<a data-cke-saved-href="http://Για μεγάλη ήττα των σοσιαλιστών και μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς κάνουν λόγο τα διεθνή πρακτορεία στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή στη Γαλλία. Για το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπεν τα πρώτα αποτελέσματα το εμφανίζουν να κερδίζει τουλάχιστον έξι πόλεις. To ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο είχε «τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του στις δημοτικές εκλογές» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Φλοριάν Φιλιπό. Το FN επικράτησε σε «τουλάχιστον έξι πόλεις" href="http://Για μεγάλη ήττα των σοσιαλιστών και μεγάλη νίκη της κεντροδεξιάς κάνουν λόγο τα διεθνή πρακτορεία στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή στη Γαλλία. Για το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπεν τα πρώτα αποτελέσματα το εμφανίζουν να κερδίζει τουλάχιστον έξι πόλεις. To ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο είχε «τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του στις δημοτικές εκλογές» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Φλοριάν Φιλιπό. Το FN επικράτησε σε «τουλάχιστον έξι πόλεις" »="" μεταξύ="" τους="" η="" Μπεζιέ="" (νοτιοδυτική="" Γαλλία)="" και="" Φρεζύς="" (νότια)="" εξελέγησαν="" «ίσως="" 1.200="" δημοτικοί="" σύμβουλοι»,="" δήλωσε="" πρόεδρός="" του="" Μαρίν="" Λεπέν."="">tanea.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα