Εκλογές 2015 | 29.01.2015

Μιχελογιαννάκης: «Πρώτα συμπεράσματα των εκλογών»

Συμπεράσματα για τις εκλογές βγάζει ο επανεκλεγείς βουλευτής Γ.Μιχελογιαννάκης, ερμηνεύοντας το 47,1% του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. "Όλοι δούλεψαν. Η ανατροπή μόλις άρχισε" επισημαίνει ο κ.Μιχελογιαννάκης στην ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση

Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, 47,1%, είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα. Η αστοχία του εκλογικού νόμου που άφησε το Ηράκλειο μόνο με 3 εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας εκτός Βουλής τον άξιο σύντροφο Νίκο Ηγουμενίδη, ο οποίος συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό ψήφων, η μη εκλογή γυναικών, το μεγάλο ποσοστό αποχής και το διπλάσιο ποσοστό των λευκών και άκυρων, σε σχέση με το 2012, η μη εκλογή βουλευτή από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, είναι τα πρώτα συμπεράσματα της εκλογικής μάχης.

Αποδείχθηκε ότι όλοι δούλεψαν. Τόσο οι υποψήφιοι, όσο οι τοπικές Οργανώσεις Μελών και η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου, αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο αγώνας για την ανατροπή μόλις άρχισε.

Το υπολειπόμενο ποσοστό που μας οδήγησε στη συγκυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θα μπορούσαμε να το είχαμε πάρει.

Τα προβλήματα του νομού είναι πολλά και πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και οι παρεμβάσεις μας, μετά από σωστή επεξεργασία, πρέπει να εισακούονται.

Οι επιλογές ατόμων σε θέσεις ευθύνης είναι σοβαρό θέμα, ώστε να διατηρήσουμε το ηθικό μας πλεονέκτημα.

Η μη υπουργοποίηση βουλευτών μας από το Ηράκλειο είναι θέμα, μιας και ολόκληρη η τριάδα είναι άξια, όπως και εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα και θα διεκδικηθεί στο μέλλον.

Η ελπίδα ήρθε.

Η ανατροπή μόλις άρχισε.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα