Αθλητισμός | 25.08.2015

Πίστη και στήριξη στην ομάδα του ΟΦΗ με αφορμή τη φετινή της παρουσία στην Γ Εθνική ζητάει ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Ο 27χρονος πολυσύνθετος αμυντικός και μέσος, ο οποίος σκόραρε στο τελευταίο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών στις Αρχάνες (1-0), χρησιμοποιείται από τον Σεροπιάν, πότε σε θέση αριστερού μπάκ και πότε ως αριστερού μέσου, μίλησε στον «ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1» για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας, τα θετικά και τα αρνητικά της σημεία, αλλά και τους αρκετούς τραυματισμούς που ακολουθούν τον ΟΦΗ. Ακόμη αναφέρθηκε στο επιθετικό ζήτημα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, αλλά και το πώς πρέπει να αντιδράσει η κρητική ομάδα στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, που από ότι φαίνεται θα βρεί μπροστά του στο στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Γιάννη Κοιλιάρα στον «ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1»:

-Γιάννη σε βλέπουμε και φέτος σε διάφορες θέσεις. Πότε αριστερό μπακ. Πότε αριστερό χάφ. Ενώ δεν είσαι μακριά από το γκολ, το είδαμε και με τον Ηρόδοτο, στην περσινή σου χρονιά...

 «Παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής και προσπαθώ να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε επαγγελματίες και όταν ο προπονητής χρειαστεί ένα παίκτη σε διαφορετική θέση, θα πρέπει να προσπαθείς για το καλύτερο. Αυτό κάνω και εγώ».

-Πώς είναι μέχρι σήμερα η προετοιμασία;

«Εχω ξαναδουλέψει με τον Σεροπιάν στην Παναχαική. Η προετοιμασία είναι δυνατή. Πιστεύω ότι κάνουμε καλή δουλειά και αυτό θα φανεί στο γήπεδο».

-Πως κρίνεις τη μέχρι τώρα εικόνα του ΟΦΗ στα φιλικά προετοιμασίας…

“Στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΒΑΚ ήμασταν λίγο κουρασμένοι και δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η εικόνα της ομάδας είναι σταθερή. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά”.

 -Που εντοπίζεις την δυσκολία που δείχνει ο ΟΦΗ στην επίθεση;

 “Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Απλά η ομάδα είναι νέα και χρειάζεται παιχνίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο”.

 -Νοιώθετε την πίεση που υπάρχει από τον κόσμο;

 «Ξέρουμε όλοι ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι απαιτητικός. Ο ΟΦΗ έχει μεγάλη ιστορία. Είμαστε όμως και μια νέα ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα θα είναι έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ολοι πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας σε ότι μπορεί να ακουστεί. Να μπαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πίεση θα υπάρχει. Είναι λογικό. Στον ΟΦΗ παίζουμε. Ξέρουμε που βρισκόμαστε. Ολοι θέλουμε να είναι η ομάδα περαστική από την Γ Εθνική. Το θέλουμε εμείς, το θέλει και ο κόσμος. Πιστεύω ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και τους εαυτούς μας και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

 -Βλέπουμε μια ατυχία στην προετοιμασία με αρκετούς τραυματισμούς. Tι έχεις να πείς για αυτό;

 «Το συζητάμε και εμείς.Υπάρχει μια κακοτυχία. Κάνουμε το σταυρό μας να είμαστε υγιείς και ευχόμαστε στα παιδιά που τραυματίστηκαν να επιστρέψουν γρήγορα. Ο τραυματισμός του Βαγγέλη Νικολόπουλου πραγματικά μας σόκαρε γιατί ήταν πολύ σοβαρός και στην αρχή της προετοιμασίας. Εύχομαι στον Βαγγέλη να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας. Είναι μια πολύ καλή μονάδα και ένας πολύ καλός παίκτης. Του εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα μαζί μας».

 -Θα πρέπει να είστε πάντως προετοιμασμένοι σε πολύ δυνατά και ενίοτε αντιαθλητικά χτυπήματα στην φετινή Γ Εθνική…

“Αυτό είναι σίγουρο. Ο ΟΦΗ είναι το όνομα της κατηγορίας. Θα μας περιμένουν και θα υπερβάλλουν εαυτούς. Θα πρέπει εμείς να είμαστε πιο δυνατοί από αυτούς. Να βγάλουμε δύναμη και ποιότητα στο παιχνίδι μας».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα