Ελλάδα | 29.07.2015

Να διαψεύσει και να διαγράψει τον Γιάνη Βαρουφάκη κάλεσε τον Ππρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Να διαψεύσει και να διαγράψει τον Γιάνη Βαρουφάκη κάλεσε τον Πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του, είναι υπεύθυνος για τους υπουργούς του» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Όσον αφορά το Σχέδιο Β’, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να έλθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις για το «σχέδιο Βαρουφάκη».

«Δεν έχω καταλάβει ακόμη εάν το Plan B ήταν Plan B και όχι Plan A» διευκρίνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον κ. Τσίπρα να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον τέως υπουργό Οικονομικών

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά, μιλώντας στον Σκάι, επανέλαβε ότι ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει ακόμη, καθώς «το Grexit είναι παρκαρισμένο στην αυλή μας».

Ερωτηθείσα για τη στροφή του Πρωθυπουργού προς τον ρεαλισμό, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαμήνυσε ότι δεν «βλέπει» καμία μεταστροφή.

«Ο Πρωθυπουργός πατάει σε δύο βάρκες» τόνισε και συνέχισε: Λέει «ναι» στο ευρώ, ενώ παράλληλα τονίζει ότι συμφωνία είναι προϊόν εκβιασμού. Λέει «όχι» στο Grexit, αλλά δεν αναλαμβάνει την ιδιοκτησία της συμφωνίας.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά, το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την προσπάθεια της χώρας και όχι της κυβέρνησης, ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι βάζει την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από τη χώρα.

 

 

protothema.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα