Υγεία | 26.12.2015

Το πιο περίεργο πράγμα μετά το χωρισμό...

Το πιο περίεργο πράγμα μετά το χωρισμό είναι να θέλετε να παραμείνετε φίλοι! Όχι γιατί δε γίνεται, αλλά γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιο από τα δύο πρόσωπα να προσμένει κρυφά μια επανασύνδεση, κάτι το οποίο είναι σίγουρα καταστροφικό και για τους δύο.

Τι φιλία μπορεί να υπάρξει με ένα πρόσωπο που σας έχει δει γυμνούς; Η αλήθεια είναι πως «φιλία» σημαίνει πολλά πράγματα και σίγουρα επικοινωνία και ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών. Το να θέλετε να κρατήσετε μια χαλαρή επικοινωνία και να μιλάτε άνετα στο τηλέφωνο αραιά και που για τη ζωή σας, αυτό δε συνεπάγεται πως ο πρώην σας έχει ήδη προστεθεί στη λίστα των «φίλων» σας.

Για να μπορέσετε να παραμείνετε πραγματικοί φίλοι, προϋπόθεση είναι να μην έχετε ερωτικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και να μπορείτε πλέον να δεχτείτε ότι ο πρώην σύντροφός σας είναι ελεύθερος να δημιουργήσει μια διαφορετική σχέση που πιθανότατα του ταιριάζει καλύτερα.

Ο χρόνος είναι ο μόνος ικανός να σας δείξει αν μπορεί τελικά μια παλιά σχέση να εξελιχθεί σε φιλία γιατί μόνο μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα μπορείτε να δείτε πραγματικά και αντικειμενικά τους λόγους για τους οποίους θέλετε αυτή η σχέση να συνεχιστεί με μία άλλη μορφή, δηλαδή, αυτή της φιλίας.

Μην τρέξετε αμέσως μετά το χωρισμό να ζητήσετε από τον πρώην σύντροφό σας να παραμείνετε φίλοι. Μια χρονική απόσταση θα δείξει αν μπορείτε να ξεπεράσετε τα πρώην ερωτικά σας συναισθήματα και να προχωρήσετε σε μια φιλική και καθ” όλα διαφορετική σχέση.

post4life

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα