Αθλητισμός | 12.01.2015

Την ώρα που ο ΟΦΗ προσπαθεί να συμαζευτεί μιας και έχουν φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές, έρχονται και άλλοι παίκτες που εκδηλώνουν την επιθυμία τους να αποχωρήσουν

Δύσκολες ώρες περναέι ο ΟΦΗ τις τελευταίες ημέρες που δίνει δικαστικές μάχες για να μην "διαλύσει" η ομάδα και να μπορέσει να συνεχίσει κανονικά. 

Παράλληλα υπάρχουν και άλλες μάχες που δίνουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου να μην αποδεκατιστεί και το ρόστερ. Μετά τον Κάρλος Μιλιάζες που αποχώρησε μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Κέρκυρα έρχονται ένας - ένας οι ποδοσφαιριστές που εκδηλώνουν την επιθυμία τους να αποχαιρετήσουν την Κρήτη. 

Ο λόγος για τους Γιώργο Μακρή, Γιάννη Στάθη, Θοδωρή Τριποτσέρη και Κώστα Μπανούση. Η Διοίκηση του ΟΦΗ κάνει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τους ποδοσφαιριστές να παρεμείνουν στον ΟΦΗ και να βοηθήσουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, ωστόσο όλα είναι αβέβαια.

Να θυμίσουμε ότι από την αρχή της χρονιάς και μέχρι σήμερα έχουν αποχωρήσει οι Σίσιτς, Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης, Απόνιο, Φερούζ, Αντελέγιε, Ραζάκ, Μεϊτέ, Πετρόπουλος και Μιλιάζες.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα