Αθλητισμός | 30.03.2015

Για αλλοίωση της βαθμολογίας κάνει λόγο η Κρητική ομάδα...

Με επιστολή στην Super League η ΠΑΕ Εργοτέλης ζήτησε και επίσημα να συζητηθεί στο προσεχή Δ.Σ. να υποβιβαστούν δυο και όχι τέσσερις ομάδες.

Η Κρητική ομάδα έθεσε αυτό το ζήτημα για το γεγονός ότι με την αποχώρηση του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου από το πρωτάθλημα, υπάρχει αλλοίωση στην βαθμολογία. Στους συμμάχους των "κιτρινόμαυρων" βρίσκονται πέντε ΠΑΕ που είναι οι Πλατανιάς, Βέροια, Κέρκυρα, Πανθρακικός και Λεβαδειακός. 

Το συγκεκριμένα θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Super League...

Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή:

''Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής συνομιλίας μας και κατόπιν σχετικών συζητήσεων με προέδρους ΠΑΕ – Μελών της Super League, η ΠΑΕ EΡΓΟΤΕΛΗΣ με την παρούσα επιστολή καταθέτει προς συζήτηση στο προγραμματισμένο για την Τετάρτη 01/04/2015 Διοικητικό Συμβούλιο του Συνεταιρισμού την παρακάτω πρόταση:

Να κατατεθεί από την Super League επίσημο αίτημα προς την ΕΠΟ για την αναβολή της αναδιάρθρωσης της Super League για την περίοδο 2015-16 σχετικά με τον αριθμό των ομάδων, προκειμένου στην λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου να υποβιβαστούν στην Football League 2 και όχι 4 ομάδες.

Η εν λόγω πρόταση θεωρούμε ότι υπηρετεί την δικαιοσύνη και την αξιοκρατία εντός του Συνεταιρισμού, καθώς το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει υποστεί σημαντική βαθμολογική κι αγωνιστική αλλοίωση στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, λόγω των αποχωρήσεων των ΠΑΕ ΟΦΗ και Νίκη Βόλου. Είναι προφανές ότι η αποχώρηση των δύο ΠΑΕ εξελίσσεται σε παράγοντα καθοριστικής σημασίας για τη διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα στις τελευταίες θέσεις και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν στην Football League.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Δασκαλάκης
Πρόεδρος Δ.Σ.''

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα