Αθλητισμός | 24.07.2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/7) το τουρνουά ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΖΑΡΟΣ- ΦΗΜΗ ΤΕΝΙΣ OPEN 2015.

Ήταν το  μεγαλύτερο τουρνουά τένις  που έγινε ποτέ στην Κρήτη, με διοργανωτή τον  Ιστορικό Όμιλο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ.

Συνδιοργανώτρια ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ενώ το τουρνούα έγινε επίσης με τη συμβολή του μεταλλικού κρητικού νερού ΖΑΡΟΣ, και των φυσικών κρητικών αναψυκτικών ΦΗΜΗ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και η ιστοσελίδα cretalive.gr.

Παρά τον  μεγάλο αριθμού των συμμετοχών που έφτασαν τις 495 (!) και τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν στον σχεδιασμό των αγώνων , το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 371 αγώνες σε εννέα κατηγορίες Ανδρών Open, Ανδρών 12-40, Ανδρών 40-50, Ανδρών 50+, Ανδρών Αρχαρίων, Γυναικών, Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών και Διπλά Μεικτά. 

Την Τετάρτη (22/7) έγιναν οι τελικοί στις κατηγορίες Open μεταξύ των Χάρη Βασίλα  και Γιώργου Μεσσαριτάκη με νικητή τον Βασίλα με 63 64.

Στις γυναίκες επικράτησε η Μαρία Σωμαράκη με 61 64 της Ρένιας Σιγανού, ενώ τέλος στο διπλό Ανδρών νικητές ήταν οι Βαγγέλης Βουρούκος  /Άγγελος Βλατάκης που στον αγώνα με τους Βαλάντη Ταμιωλάκη  /Μιχάλη Ταμιωλάκη κέρδισαν 64 62.

Λίγο πριν τις απονομές παραδόθηκε από τον προεδρο του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ κ Μανώλη Μαρκαντωνάκη τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου – την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός της,  Αντιπερειφερειάρχης  κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ενώ τιμήθηκαν και οι εταιρίες ΒΟΤΟΜΟΣ (νερό ΖΑΡΟΣ) και ΦΗΜΗ ΑΕ που από το 2014 είναι οι κύριοι χορηγοί του τουρνουά.

Ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές καθώς και δεξίωση για τους συμμετέχοντες.

Από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας κ.  Βιργινία Μανασάκης και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης καθώς και εκπρόσωποι από τους χορηγούς του τουρνουά και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ» ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή του τουρνουά, την εθελοντική ομάδα του "ΗΡΑΚΛΕΙΟ", την Περιφέρεια Κρήτης, το μεταλλικό νερό ΖΑΡΟΣ, τα κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, την εταιρεία TRETORN-PRINCE, τους χορηγούς επικοινωνίας ΠΑΤΡΙΣ και CRETALIVE και τέλος όλους όσους έλαβαν μέρος, και ανέδειξαν το τουρνουά σε ένα μοναδικό Αθλητικό γεγονός .

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα