Αθλητισμός | 22.07.2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Εσωτερικό Πρωτάθλημα των Ακαδημιών του Ο.Φ.Η

Με συνολικά πάνω από 30 συμμετοχές, οι νεαροί σκακιστές του ΟΦΗ, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν και να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον. Επιπλέον, οι σκακιστές και σκακίστριες που θα λάβουν μέρος στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα, που θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προετοιμαστούν για το δύσκολο έργο που τους περιμένει. Το επίπεδο των παρτίδων κρίθηκε ικανοποιητικό από τους προπονητές του συλλόγου, τόσο για τους προχωρημένους, όσο και για τους πιο αρχάριους σκακιστές.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους γεγονός που αντανακλά την αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου. Συχνά σχηματίζονταν χαρούμενα  πηγαδάκια, ενώ οι αναλύσεις των παρτίδων έδιναν και έπαιρναν μετά το τέλος των παρτίδων. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι μια παρτίδα και η ανάλυσή της προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μάθημα για τις δύο πλευρές.

Αν και το τελευταίο που ενδιαφέρει είναι τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία, μπορείτε να τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.chess-results.com/tnr177069.aspx?lan=1

Το Πρωτάθλημα έκλεισε με την ευχή όλων όχι μόνο να επαναληφθεί, αλλά και να καθιερωθεί με τη συμμετοχή και άλλων σκακιστών. Τα μαθήματα θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι του τέλος του μήνα, όταν και θα ξεκινήσει η θερινή περίοδος μαθημάτων. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα 6947721914 (κος. Γρατσέας Στέφανος) και 6977358312 (κος. Λυράκης Σταύρος).

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα