Κρήτη | 04.07.2013

Ο Θοδωρής Πατεράκης απέστειλε επιστολή στο Διευθυντή του ΕΚΑΒ

Επιστολή προς τον Δ/ντή του ΕΚΑΒ Ηρακλείου για την ενίσχυση του Τομέα ΕΚΑΒ της Σητείας απέστειλε ο Δήμαρχος κ. Θ. Πατεράκης.

«Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Όπως γνωρίζετε, ο Τομέας ΕΚΑΒ της Σητείας, ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παρουσιάζει αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες.
Για να μπορέσουν λοιπόν να αντεπεξέλθουν στοιχειωδώς οι ήδη υποστελεχωμένες δομές υγείας στο Δήμο μας και προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο σε επίπεδο παροχής υγειονομικών υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο προβολής της περιοχής μας, παρακαλούμε, όπως φροντίσετε άμεσα για την ενίσχυση του Τομέα ΕΚΑΒ Σητείας με ένα επιπλέον σύγχρονο ασθενοφόρο, δεδομένου ότι το υπάρχον ένα αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου μας.
Μία τέτοια ενέργεια, πέραν της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, θα βελτίωνε την εικόνα της περιοχής μας και ευρύτερα της χώρας και των δομών υγείας στα μάτια των χιλιάδων επισκεπτών μας, που αυτή τη στιγμή είναι από τους ελάχιστους αιμοδότες της εθνικής μας οικονομίας.
Ως Δήμος είμαστε στη διάθεσή σας για να συνδράμουμε στην προσπάθεια που καταβάλλετε για την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων περιστατικών.

Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Σητείας
Θοδωρής Πατεράκης»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα