Αθλητισμός | 30.05.2014

Επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία η βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της λίγκας.

Όσες ομάδες εκπροσωπήθηκαν σε αυτό ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μπει υποσημείωση σχετικά με την προσφυγή του κατά της επικύρωσης, πρόταση με την οποία συμφώνησε η SKODA Ξάνθη.

Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνεταιρισμού, οποιαδήποτε απόφαση του CAS για την αφαίρεση τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ, θα γίνει σεβαστή και αποδεκτή.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η κλήρωση για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου, ενώ το μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και της τρίτης ομάδας των πλέι οφ της Football League θα λάβει χώρα στις 8 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εκπρόσωπος της Super League στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 6 Ιουνίου 2014, ή σε τυχόν επαναληπτική, ορίζεται ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και αναπληρωτής αυτού, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Γιώργος Μποροβήλος.

2/ Επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των αγώνων κατάταξης (Play Off) αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη ζήτησαν η επικύρωση να γίνει με την επιφύλαξη της επικείμενης απόφασης του CAS επί της προσσφυγής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Διευκρινίζεται ότι η Super League θα σεβαστεί την όποια απόφαση του CAS.

3/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι βαθμολογίες Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League ΟΠΑΠ (Κ20, Κ17 & Κ15) αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14.

4/ Η Super League αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί όπως ο αγώνας μπαράζ (play out) μεταξύ της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη και της 3ης ομάδας της Football League διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου 2014, σε γήπεδο που έχει χρησιμοποιηθεί κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 από ομάδα της Super League.

5/ Η κλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014 και ώρα 9:00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο και αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου της Super League.

Πηγή: Sport-fm.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα