Κρήτη | 31.05.2013

Αστυνομικοί απομάκρυναν τους επαίτες από τα ... πόστα, στα φανάρια στον κόμβο Γιόφυρο!

Αν δεν προσπαθούν να σου πουλήσουν χαρτομάντηλα, θα σου επιδεικνύουν τη μικρή ραπτομηχανή για ... γρήγορα οικοκυρικά ή έστω θα προσπαθούν να σου καθαρίσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Κάθε φανάρι αποτελεί "πόστο" για κάποιον αλλοδαπό, που με την πρόφαση της πώλησης αντικειμένων ή της παροχής υπηρεσίας, ουσιαστικά επαιτεί.

Αστυνομικοί έκαναν "έφοδο", νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, στην περιοχή του κόμβου Γιόφυρου, από όπου μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκαν όλοι οι ... πωλητές και καθαριστές!

Συνολικά η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 13 συλλήψεις -10 αλλοδαποί και τρεις Έλληνες - ενώ πέρασαν και από το Πτασιματοδικείο. Να σημειωθεί ότι, βάσει Νόμου, θα μείνουν για 5 ημέρες στα κρατητήρια και θα αφεθούν ελεύθεροι. Δεν υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα να γίνει κάτι άλλο...

Πάντως, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη στα Χανιά για τον τουρισμό και την ασφάλεια, οι αστυνομικές αρχές έχουν πάρει... προσωπικά το ζήτημα και σκοπεύουν να εντείνουν τις περιπολίες και τους ελέγχους και κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα