Αθλητισμός | 30.03.2014

Οι αθλητές του πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά μια εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας διακρίσεις, αλλά και την πολυπόθητη πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις περιελάμβανε για το Μάρτιο το αθλητικό πρόγραμμα του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, στις κατηγορίες Optimist-Laser RDL-Laser 4.7.

Αρχικά πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στην διοργάνωση Athens Eurolymp Week 2014  το τριήμερο 14-15-16 Μαρτίου στο θαλάσσιο στίβο του Σαρωνικού, σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με «διεθνές άρωμα», όπου συμμετέχουν κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι αθλητές της Ελλάδας, αλλά και αθλητές από άλλες χώρες ως μέρος της προετοιμασίας τους για διεθνείς διοργανώσεις. Οι αθλητές του ΝΟΓΚ συμμετείχαν επάξια, συναγωνιζόμενοι με την «αφρόκρεμα» της Ελληνικής Ιστιοπλοϊας πετυχαίνοντας και διάκριση με τη Βλαχάκη Βάσω να   παίρνει τη 2η θέση στα 11χρονα κορίτσια!

Στη συνέχεια ο ΝΟΓΚ συμμετείχε με 9μελή αποστολή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου 2014, που διεξήχθη στη Ρόδο στις 23-24-25 Μαρτίου.

Οι αθλητές του πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά μια εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας διακρίσεις, αλλά και την πολυπόθητη πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα! Αναλυτικότερα οι επιτυχίες του ΝΟΓΚ ήταν:

Optimist (συνολικός αριθμός συμμετοχών 72 σκάφη) :

Βάσω Βλαχάκη 1η θέση στα 11χρονα κορίτσια

Παπαδάκη Θάλεια 3η θέση στα  κορίτσια συνολικά

Κουμπανάκης Γιάννης 6η  θέση στη γενική κατάταξη

Στην κατηγορία αυτή επίσης,  οι Γ. Κουμπανάκης, Θ. Παπαδάκη, Β. Βλαχάκη, Α. Καβουσανού και Γ. Μονιάκης πέτυχαν να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το άλλο μήνα στην Αθήνα.

Ο ΝΟΓΚ συγχαίρει τους αθλητές που διακρίθηκαν, αλλά και όλους τους υπόλοιπους αθλητές του που συμμετείχαν: Βασίλης Σκαρπαθιωτάκης,   Γιώργος Κουκουτσάκης,

Κων/νος Κουκουτσάκης, Θωμάς Κοβατζής. εύχεται καλή συνέχεια σε κάθε τους προσπάθεια και παραμένει αρωγός και υποστηρικτής του αθλήματος της ιστιοπλοΐας που σταθερά κάνει τη χώρα μας υπερήφανη στις διεθνείς και Ολυμπιακές διοργανώσεις και παραμένει άσπιλο από γρανάζια διαφθοράς και κυκλώματα ντόπινγκ.

Πρεσβεύοντας την πεποίθηση ότι ένας τόπος σαν την Κρήτη αποτελεί τον ιδανικό στίβο για ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού, ο ΝΟΓΚ  καλεί όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν την εμπειρία και την ενασχόληση με ένα άθλημα που μόνο θετικές επιρροές μπορεί να τους προσφέρει!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα