Αθλητισμός | 31.12.2013

Κάλεσμα σε όλους να βοηθήσουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1.980.000 ευρώ απηύθυνε ο Μάνθος Πουλινάκης.

«Αν καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο ΟΦΗ θα μπορεί να πατά στα πόδια του και να μην εξαρτάται από κανέναν», το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ λίγο πριν την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης.

Μάνθος Πουλινάκης που ήταν ενωτικός και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

«Έχουν γίνει λάθη, όμως οι υποχρεώσεις που αναλάβαμε και η καθημερινή μας προσπάθεια είναι μεγάλη. Η ομάδα έχει μπει σε μια σταθερή τροχιά.

Για να έχει συνέχεια το εγχείρημα της οικονομικής εξυγίανσης που προηγείται του αγωνιστικού, πρέπει να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θα είναι αμαρτία να μην έχει συνέχεια η ΠΑΕ καθώς όλοι μας έχουμε καταβάλλει αγώνα για να τα καταφέρει.

Αν καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο ΟΦΗ θα μπορεί να πατά στα πόδια του, θα είναι αυτάρκης και δεν θα εξαρτάται από κανέναν Πουλινάκη.

Πρώτο μας μέλημα είναι να καλυφθεί η ΑΜΚ  ώστε ο ΟΦΗ να προστατευθεί από τον οποιοδήποτε επιτήδειο που θα θέλει να πειράξει τον σύλλογο. Ο Πουλινάκης είναι διαχειριστής και ο ΟΦΗ είναι πάνω από οποιονδήποτε Πουλινάκη.

Η ομάδα έχει σταθεί άξια στα πόδια της και έχει καταφέρει να μην είναι δορυφόρος καμιάς άλλης. Στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα έχω διαπιστώσει ότι ο σύλλογος μπορεί να σταθεί μόνος του με τη στήριξη του κόσμου του.

Ενωμένοι θα πάμε μπροστά», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ και συνέχισε σχολιάζοντας την οφειλή προς τον Ερασιτέχνη: «Είμαι από τους ανθρώπους που θέλησαν να λυθούν οι οφειλές της ΠΑΕ προς τον Eρασιτέχνη:

«Δεν υπάρχουν τα δεδομένα που υπήρχαν επί εποχής Βαρδινογιάννη. Έχουμε δώσει 100.000 ευρώ και οφείλονται ακόμα 80.000 ευρώ προς τον ερασιτέχνη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Ερασιτέχνη.

Η προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι μεγάλη. Έχουμε προχωρήσει σε διακανονισμους και έχουν μπει σε μια βάση όλα. Πρωτεύον στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και δευτερεύων το αγωνιστικό.

Ξέρουμε πως ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά θέλουμε να συνεχίσει να στηρίζει».

Πηγή: cretesports.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα