Αθλητισμός | 29.05.2013

Οι Χανιώτες έχουν ήδη προσεγγίσει τον έμπειρο άσο.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και ο Πλατανιάς άδραξε την ευκαιρία να κάνει μια πρώτη... κρούση.
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλησε να μάθει τις προθέσεις του όταν και θα μείνει και επίσημα ελεύθερος. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές σίγουρα θα τα ξαναπούν. Πάντως το ονόμα του Γουνδουλάκη έχει μπει αρκετά ψηλά και σε άλλες ομάδες της Σούπερλιγκ.
Εν τω μεταξύ ο ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρακοπούθησε στο γήπεδο Γάλου το φιλικό της Κ20 του συλλόγου με την Επισκοπή.
Ο Εβρίτης τεχνικός είδε τόσο τους νεαρούς που διαθέτει στις τάξεις της η ομάδα του Πλατανιά όσο και τους Δημήτρη, Λαμπάρθε και Ντεντάκη που αγωνίστηκαν στο φιλικό αυτό έτσι ώστε να διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκονται.
Ο Ουζουνίδης κράτησε αρκετές σημειώσεις στο μπλοκάκι του και είχε στη συντροφιά του τον γενικό αρχηγό του Πλατανιά, Δημήτρη Μαθιουλάκη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λάμπρο Μαλτέζο. Για την ιστορία, το φιλικό ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2 και για την ομάδα του Πλατανιά αγωνίστηκαν οι: Κοκκαλάς (80’ Πενταράκης), Δημήτρης, Κοκονάκης, Μαραγκουδάκης, Ντεντάκης, Μπουρμπάκης, Λαμπάρθε (85’ Κελάκης), Ντούπης (65’ Πάτας), Τσίτας (60’ Μαυρεδάκης), Γαλανίδης (75’ Ροκάκης), Τσικουδάκης

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα