Είδα - Άκουσα | 29.03.2016

...και η προσπάθεια συνεχίζεται #keepourcityclean, που δείχνει τον δρόμο για μια καθαρή πόλη, όραμα και στόχος μαζί!

Πολύ της μόδας οι απολογισμοί από τους αντιδημάρχους στη Λότζια, που οι περισσότεροι κυρίως μέσω του FACEBOOK κατέθεσαν το μίνι απολογισμό τους για το τι έκαναν ή τι αφήνουν πίσω τους. Ομολογώ πάντως πως το power graphics του αντιδημάρχου Χάρη Μαμουλάκη... με ξεπερνά, καθώς σε ένα εύχρηστο πινακάκι που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook βάζει τα γυαλιά σε πολλούς ειδικούς της επικοινωνίας!

Με τον εύχρηστο τίτλο 10+1 σημεία Απολογισμός Έργου, ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων μιλά με νούμερα και στοιχεία για το τι έγινε στον τομέα ευθύνης του από τον προπερασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και την ημέρα που έφυγε από την υπηρεσία. Αναφέρεται στα έργα και τις αδυναμίες, τα προβλήματα και τις σημαντικότερες στιγμές, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις, ενώ κλείνει με μια... αμερικανιά που παραπέμπει στην επόμενη μέρα και το προσωπικό του στοίχημα: και η προσπάθεια συνεχίζεται #keepourcityclean, που δείχνει τον δρόμο για μια καθαρή πόλη, όραμα και στόχος μαζί!

Δεν ξέρω αν κερδίσει ο Χαρης το στοίχημα της Μάντρας και του καθαρού Ηρακλείου, αλλά στα επικοινωνιακά είναι γιάρδες μπροστά!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα