Αθλητισμός | 31.01.2014

Ελεύθερος από τον ΟΦΗ έμεινε ο Παναγιώτης Κουρδάκης ο οποίος μάλιστα έκανε και προσφυγή προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα του και την ελευθερία του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε στο omilitis.gr όπου ξεκαθαρίσε τους λόγους της προσφυγής και ότι το ποσό που του οφείλεται δεν είναι τόσο μεγάλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτώ για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου, δεν μου αρμόζει να διεκδικώ δικαστικός τα χρήματα μου, δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα, όμως θεωρώ ότι ήταν ο μοναδικός τρόπος πλέον να διασφαλίσω τα χρήματα μου.

Δεν κάνω κακό στην ομάδα με αυτήν την κίνηση, το έκανα για να διασφαλίσω τα χρήματα και να μείνω ελεύθερος. Δεν είχα κανένα τρελό συμβόλαιο, το ποσό της προσφυγής το θεωρώ αστείο, αλλά με έβγαλαν από τα όρια μου.

Το μεγάλο μου παράπονο είναι πως τους τελευταίους μήνες και δίχως να υπάρξει κάποιος λόγος προπονιόμουν είτε μόνος μου είτε με την Κ20 του συλλόγου, παραγκονίστηκα απο την ομάδα και με έθεσαν εκτός ομάδας δίχως να ξέρω τον λόγο. Δεν είχα πρόθεση να κάνω προσφυγή, όμως με έφτασαν σε αυτό το σημείο με την συμπεριφορά τους τους τελευταίους μήνες.

Έχω προτάσεις από ομάδες κυρίως Β’ και Γ’ Εθνικής θα κοιτάξω τι είναι καλό για το μέλλον μου και θα συνεχίσω την καριέρα μου».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα