Αθλητισμός | 30.12.2013

Παρελθόν από την Επισκοπή αποτελεί ο Βαγγέλης Πουλάκης ο οποίος μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Ρεθυμνιώτικης ΠΑΕ επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους, που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα.

Μάλιστα για το νεαρό μέσο υπάρχουν αρκετές ομάδες της Γ Εθνικής που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μιας και πλέον είναι ελεύθερος, ενώ να αναφέρουμε ότι και το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚρουσώνας και ο Ρούβας είχαν μπει δυναμικά στην διεκδικήση του εν λόγω παίκτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Πουλάκη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεα της καριέρα. Επίσης ευχαριστεί την ΠΑΕ Εργοτέλης για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από το Ιούλιο του 2012 μέχρι και σήμερα».

Ο Βαγγέλης Πουλάκης μετά την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα μας δήλωσε: «Κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρίσω από την ομάδα και να επιστρέψω στο Ηράκλειο. Θέλω να ευχαριστώ τη διοίκηση της Επισκοπής για αυτό τον 1,5 χρόνο που συνεργαστήκαμε και εύχομαι η ομάδα να καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους της».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα