Αθλητισμός | 25.03.2014

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά από εισήγηση δυο μελών της θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη (27/3) για να εξετάσει αν προκύπτει θέμα υποβιβασμού των δυο ΠΑΕ λόγω του ότι δεν έχουν στείλει ισολογισμούς.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ "ΔΙΚΗ" στον ΣΚΑΙ δυο ομάδες της Super League, ο Πλατανιάς και ο Πανιώνιος δεν έχουν καταθέσει ισολογισμούς τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και την ενημέρωση εδώ και 20 μέρες του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Πανιώνιος δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό τα δύο τελευταία χρόνια και ο Πλατανιάς τον τελευταίο χρόνο, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Μάλιστα δύο μέλη της ΕΕΑ έχουν εισηγηθεί τον υποβιβασμό των δύο ομάδων και για αυτό το λόγο η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη (27/3, 12:00) στο Υπουργείο Παιδείας για να αποφασίσει για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Διαψεύδει ο Πλατανιάς

Από την πλευρά της ομάδας του Πλατανιά υπήρξε άμεση αντίδραση και διάψευση με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή και να λέει ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Μένει όμως να δούμε τι θα γίνει στην ΕΕΑ και στην έκτακτη συνεδρίαση ενώ όπως φαίνεται η υπόθεση υποβιβασμός των ομάδων και την φετινή σεζόν δεν θα κριθεί μόνο στα γήπεδα αλλά και στα δικαστήρια.

Φυσικά αν ισχύει η συγκεκριμένη είδηση ενδιαφέρει τόσο τον Άρη όσο και την Βέροια αλλά και τον Απόλλων Σμύρνης που παλεύουν για την παραμονή.

Πηγή: sport24.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα