Αθλητισμός | 22.07.2015

Τριήμερες εκδηλώσεις στη μνήμη του Μάνου Δασκαλάκη θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 24 έως την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Την Παρασκευή 24/7/2015 από 16.00 έως 20.00 θα πραγματοποιηθεί η 2η Συλλογική Εθελοντική Αιμοδοσία Κοκκίνη Χάνι, αφιερωμένη στο Μάνο Δασκαλάκη. Η αιμοδοσία υλοποιείται στα πλαίσια του τριήμερου αφιερώματος μνήμης στον Μάνο Δασκαλάκη που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από κοντά μας.

Οι υπόλοιπες δράσεις του αφιερώματος θα υλοποιηθούν στις 25 και 26/7/2015 και θα περιλαμβάνουν:

25/7/2015 Σάββατο. Από 18.30 έως 21.15 :Το 2Ο Παγκρήτιο Σεμινάριο HIP- HOP με τους Κων/νο C.R.I.M.E. και Στέλλα Κουλουβάρδη. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ασχολούνται η τους αρέσει το HIP HOP.

Στις 21.15 θα αρχίσει η προσέλευση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο το αφιέρωμα στο Μάνο και την παράσταση που θα ακολουθήσει

Στις 21.30 θα γίνει παρουσίαση του χορευτή Μάνου με ομιλία και προβολή video με το Μάνο να χορεύει, να διδάσκει και να συμμετέχει σε εκδηλώσεις. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει χορευτική παράσταση από μαθητές και συναδέλφους του Μάνου.

26/7/2015 Κυριακή. Από 18.30- 21.15:Θα πραγματοποιηθεί το 1ο Σεμινάριο FITNESS με τους Δημήτρη Γουργό και Αντώνη Κοντίτση. Φέτος για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν ασκήσεις BOOT CAMP και FUNCTIONAL, που μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν αθλούμενοι αλλά και όσοι  γυμναστές επιθυμούν.

Στις 21.15 θα αρχίσει η προσέλευση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο το αφιέρωμα στο Μάνο και την παράσταση που θα ακολουθήσει.

Στις 21.30 θα γίνει ομιλία - παρουσίαση του γυμναστή Μάνου και θα προβληθεί video με τις καινοτομίες και την πορεία του στο Fitness. Στις 22.00 θα αρχίσει η υλοποίηση των ομαδικών προγραμμάτων και καινοτομιών του Μάνου από μέλη του Γυμναστηρίου.

Σκοπός και στόχος της οικογένειας του εκλιπόντος είναι η καθιέρωση των δύο Σεμιναρίων, που θα γίνονται κάθε χρόνο στη μνήμη του, η εξέλιξη τους σε υψηλού επιπέδου σεμινάρια και η προσέλκυση των καλύτερων δασκάλων χορού και γυμναστών ως εκπαιδευτών.

Όλες οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία της εκκλησίας Άξιον Εστίν και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη:

«Καλούμε όσους γνώρισαν, εκτίμησαν, αγάπησαν, η υπήρξαν συνεργάτες και μαθητές του Μάνου, να παραβρεθούν. Καλούμε επίσης όσους γυμναστές επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Fitness, ώστε να βοηθηθεί η προσπάθεια της καθιέρωσης των Σεμιναρίων».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα