Αθλητισμός | 29.10.2013

Την τύχη με το μέρος τους είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ που βρέθηκαν τη Δευτέρα (28/10) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, καθώς λίγη ώρα μετά την προπόνηση κατέρρευσε το σκέπαστρο του βοηθητικού γηπέδου.

Οι παίκτες του Άγιαξ πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη προπόνησή τους στο βοηθητικό γήπεδο που διαθέτει η ομάδα για τέτοιες περιπτώσεις. Υπενθυμίζεται πως ο ολλανδικός σύλλογος διαθέτει από τις πλέον υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη, ενώ είναι η ομάδα που είχε το πρώτο κλειστό γήπεδο στην Ευρώπη.

Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση του συγκροτήματος του Φρανκ ντε Μπουρ, η τραγωδία αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ, προπονούνταν για την επόμενη αναμέτρησή τους την στιγμή που ο προπονητής της ομάδας, διέκοψε την προετοιμασία βλέποντας τον θόλο που σκεπάζει το βοηθητικό γήπεδο να κουνιέται επικίνδυνα.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού οι παίκτες είχαν απομακρυνθεί από τον χώρο, το σκέπαστρο κατέρρευσε εξαιτίας των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών με τους ποδοσφαιριστές να γλιτώνουν ευτυχώς τα χειρότερα.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα