Κρήτη | 29.02.2016

Στην επιτροπή κυκλοφορίας του δήμου σήμερα το θέμα μετά την απόφαση του ΣτΕ και τη θέση της περιφέρειας να "σφραγιστεί" ο δρόμος

Τεχνικές λύσεις για το…πως θα κλείσει ο παραλιακός της Αλικαρνασού μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναζήτησαν και στο δήμο Ηρακλείου! Όλα δείχνουν ότι ο δήμος ταυτίζεται με την περιφέρεια στη λογική ότι άμεσα πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ και να κλείσει ο δρόμος ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα με τον αιγιαλό.

Το πρωι της Δευτέρας έγινε σύσκεψη στην επιτροπή κυκλοφορίας του δήμου και στη συνάντηση που είχαν κληθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι ( περιφέρεια, τροχαία, ΟΛΗ ) και κατατέθηκαν 3 προτάσεις για να αρθεί το αδιέξοδο . Οι δυο πρώτες αναζήτησαν λύση με βρόγχους ,που θα προσπαθήσουν να διοχετεύουν τα οχήματα πέριξ του ...επίμαχου σημείου. Στην ουσία προβλέπουν την κυκλοφορία με βρόγχους που θα παρακάμπτει το επίμαχο κομμάτι του δρόμου και φυσικά η τρίτη λύση να κλείσει ο δρόμος..

Με την παρέμβαση του εκπροσώπου του ΟΛΗ κ.Λυριτζάκη ζητήθηκε να μην ληφθεί απόφαση μέχρι την Τετάρτη καθώς θα γίνει νέα σύσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος για τις τελικές αποφάσεις.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο ιδιώτης που είχε ανακινήσει το θέμα ζήτησε να μην κλείσει ο δρόμος, αλλά να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ για την αποκατάστασή του.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα