Κρήτη | 01.05.2013

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΝΑΚ

Στον ΟΑΔΥΚ βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον καθώς ετοιμάζεται ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης που συνενώνει τους οργανισμούς και τις εταιρείες του νησιού.

Όχι όμως και στον ΟΑΝΑΚ που έχουν να δουν το χρώμα του…χρήματος δύο μήνες τώρα!

O Σύλλογος Εργαζομένων του ΟΑΝΑΚ, στο πλαίσιο , όπως ανακοίνωσε, της προσπάθειάς του για πληρέστερη ενημέ ρωση επί των ενεργειών των Δ.Σ. ΟΑΝΑΚ – ΟΑΔΥΚ, ώστε να ολοκληρωθεί η δημιουργία του ΟΑΚ ΑΕ, συναντήθηκε με το Σύλλογο Εργαζομένων του ΟΑΔΥΚ, στο Ρέθυμνο και εκεί είδαν ότι υπάρχουν διαφορετικά αισθήματα

"Έχοντας πλήρη γνώση της πολυπλοκότητας των διαδικασιών που απαιτούνται, καθώς και των επιπτώσεων στους εργαζόμενους σε περίπτωση αποτυχίας υλοποίησης του χρονοδιαγράμματος στον προκαθορισμένο χρόνο από το Νόμο (19.06.2013), προχωρήσαμε στην καταγραφή των κομβικών σημείων ελέγχου και παρακολούθησης των απαραιτή- των ενεργειών”, αναφέρουν από το σύλλογο και επισημαίνουν:

“.Διαπιστώσαμε την υπεραισιοδοξία των συναδέλφων από τον ΟΑΔΥΚ (όλα θα πάνε καλά), χωρίς όμως να έχομε συγκεκριμένη ενημέρωση, από τις εργασίες της συσταθείσης «άτυπης επιτροπής» για την ασφαλή προώθηση των απαραιτήτων ενεργειών (Ρέθυμνο 10.04.2013, γραφεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης).

Δυστυχώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΝΑΚ, παρακολουθούν τα τεκταινόμενα με διαφορετικά συναισθήματα και η διαφορά έγκειται στο ότι είμαστε απλήρωτοι 2 μήνες και Θεός οίδε πότε θα ξεπεραστούν τα εμπόδια για την πληρωμή μας.Ζητούμε,

Δυναμική παρέμβαση του Προέδρου του ΟΑΝΑΚ και Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γ. Δεικτάκη, ώστε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για την δημιουργία του ΟΑΚ ΑΕ και να σταματήσει η ομηρία των υπαλλήλων του ΟΑΝΑΚ σχετικά με την πληρωμή τους".

Πατρίς

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα