Εκλογές 2014 | 16.05.2014
Ε. Κουτεντάκη: “Μαζί συνεχίζουμε για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο”

“ Την Κυριακή στηρίζουμε την Κρήτη, στηρίζουμε τον τόπο μας, το Ηράκλειο. Την Κυριακή αποφασίζουμε όλοι μαζί για ένα αύριο καλύτερο, ένα αύριο πιο αισιόδοξο”

Λίγες ώρες πριν την κάλπη η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Κρήτη Πρώτη Δύναμη” έκανε την εξής δήλωση:

Συνεχίζουμε και σας ευχαριστώ!

Mετά από μια μεγάλη αλλά ευχάριστη πορεία στο Νομό Ηρακλείου μου δώσατε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να μιλήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν. Η υποδοχή που μου επιφυλάξατε ήταν πάντα θερμή σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, ένιωσα να με αγκαλιάζετε και να με εμπιστεύεστε. Γεγονός ανεκτίμητης αξίας για εμένα. Κάθε φορά μου δίνατε δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου. Όλα αυτά, έβαλαν πολύ υψηλά τους στόχους μου, με σκοπό να ανταπεξέλθω στην στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Μαζί συνεχίζουμε, για να κάνουμε τον τόπο μας ομορφότερο, καλύτερο.

Να κάνουμε το Ηράκλειο, πρότυπο νομό.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω το έργο μου με τον τρόπο που το έκανα έως και σήμερα.

Την Κυριακή στηρίζουμε την Κρήτη, στηρίζουμε τον τόπο μας, το Ηράκλειο. Την Κυριακή αποφασίζουμε όλοι μαζί για ένα αύριο καλύτερο, ένα αύριο πιο αισιόδοξο. 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα