Κρήτη | 11.08.2014

Δράσεις αλληλεγγύης στο δήμο Μαλεβιζίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου και ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία, πραγματοποίησαν δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου διοργάνωσε την θεατρική παράσταση «Δυο φόνοι και ένα μπουλντόκ» στο ανοικτό θέατρο της πλατείας Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, με την εθελοντική συμμετοχή της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σγουροκεφαλίου, όπου οι θεατές αντί εισιτηρίου προσέφεραν τρόφιμα.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία πραγματοποίησε παζάρι στην Αγία Μαρίνα στο Τσαλικάκι και με τα χρήματα που συγκέντρωσε αγόρασε τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε όλα τα μέλη των συλλόγων, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην παράσταση, αλλά και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με θέρμη στις δυο αυτές εκδηλώσεις και συνέβαλε στην ενίσχυση του σημαντικού θεσμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Μαλεβιζίου.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα