Κρήτη | 31.10.2014

Το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, έρχεται σε επαφή καθημερινά με καταναλωτές – μέλη οι οποίοι πλήττονται από την υπερχρέωση και αντιμετωπίζουν προβλήματα στα οποία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν

Δωρεάν ψυχολογική-συμβουλευτική  υποστήριξη στα μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης προσφέρει το τοπικό παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι οι καταναλωτές τα τελευταία χρόνια, είναι πρωτόγνωρη και πρωτοφανής.

Οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων, οι ευέλικτες μορφές εργασίας, ο φόβος της απόλυσης, η ανεργία, η αύξηση της φορολογίας, αποτελούν τους κυριότερους παράγοντες που γονατίζουν σήμερα τα ελληνικά νοικοκυριά, τα οποία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στις καθημερινές μας ανάγκες.

Το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, έρχεται σε επαφή καθημερινά με καταναλωτές – μέλη οι οποίοι πλήττονται από την υπερχρέωση και αντιμετωπίζουν προβλήματα στα οποία δεν μπορούν  να ανταπεξέλθουν.
Για το λόγο αυτό, το Τοπικό Παράρτημα Χανίων της ΕΕΚΕ έλαβε την απόφαση και εγκαινίασε την Πεμπτη 30/10/2014 την Δωρεάν ψυχολογική-συμβουλευτική υποστήριξη στα μέλη που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπερχρέωσης με τη συνεργασία εθελοντών ψυχολόγων/ψυχιάτρων/κοινωνικών λειτουργών.

Στόχος είναι -εκτός από την υποστήριξη των μελών για τη ρύθμιση των οφειλών τους- η ψυχολογική υποστήριξη ώστε να διαχειριστούν με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής οι καταναλωτές μπορούν είτε να επισκεφθούν τα γραφεία του Τοπικού Παραρτήματος Χανίων
καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός ΤΕΤΑΡΤΗΣ  ώρες 10.30 – 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 18.30 – 21.00 ή να επικοινωνήσουν μαζί μας:
Δ/νση: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 68,  731 00 ΧΑΝΙΑ
Τηλ. : 2821086245
Φαξ : 2821086245
e-mail: chania.peeke@gmail.com
www.eeke.gr».

Χανιώτικα Νέα

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα