Αθλητισμός | 20.12.2013

Με "καμπάνα" έξι αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης από την Πειθαρχική επιτροπή της Super League για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ματς Skoda Ξάνθη - ΟΦΗ.

Επίσης ο προπονητής του ΟΦΗ Ρικάρντο Σα Πίντο τιμωρήθηκε με ποινή απογόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. Μάλιστα ο ΟΦΗ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 13.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει:

"ΠΑΕ ΟΦΗ, Σ.Ρούσση (γυμναστή),DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL(προπονητή), Π.Μαρινάκη (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Σ.Ρούσση, DA SILVΑ SA PINTΑ RICARDO MANUEL, Π.Μαρινάκη καθώς επίσης διότι: «Με την λήξη του αγώνα ενώ ο διαιτητής βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου, σύσσωμοι ο πάγκος και οι ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης κινήθηκαν προς το μέρος του, αλλά απομακρύνθηκαν με την επέμβαση των σεκιούριτι και της αστυνομίας»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επιβάλλει στον κ. Σ.ΡΟΥΣΣΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ.DA SILVA SA PINTO RICARDO MANUEL την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε15) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ. Τέλος, επιβάλλει στον κ.Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗ την ποινή α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε (15) ημέρες και β) τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα