Κόσμος | 01.09.2015

Η Meenakshi Kumari και η 15χρονη αδερφή της καταδικάστηκαν σε δημόσιο βιασμό, όταν ο αδερφός τους το έσκασε με μια παντρεμένη γυναίκα από ανώτερη κάστα.

Το συμβούλιο των ανδρών του χωριού τους αποφάσισε πως αυτή ήταν η πρέπουσα ποινή για το αδίκημα, που διέπραξε το οικογενειακό τους μέλος. Η οικογένεια έχει απευθυνθεί μέχρι και στον πρωθυπουργό της Ινδίας για να μην εκτελεσθεί η τιμωρία των δυο κοριτσιών.

Η Meenakshi, η οποία μαζί με την αδερφή της έχουν φύγει από το χωριό, μιλά για τον φόβο που αισθάνεται μήπως και τη βρουν από το χωριό της και θα βιώσει την υποτιθέμενη δικαιοσύνη.

«Πως θα επιστρέψω στο στο σπίτι μου ή στο χωριό μου; Αν ποτέ το κάνω θα με βλάψουν ή θα με βιάσουν. Αν δεν το κάνουν τώρα, θα το κάνουν στο μέλλον», λέει η 23χρονη, που βρίσκεται σε μια μυστική τοποθεσία.
«Δεν μπορώ να κοιμηθώ, φοβάμαι», συμπληρώνει.

Η Meenakshi και η μικρή της αδερφή ήταν σε έναν γάμο στο Δελχί, όταν ένας γείτονας του τηλεφώνησε και τους είπε την απόφαση που έχει παρθεί στο χωριό τους από τους Jat. Να βιαστούν και να παρελάσουν γυμνές με τα πρόσωπά τους μαυρισμένα για τις πράξεις του αδερφού τους.

Οπως τονίζει οι Jat θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη μη υπακοή στο νόμο του χωριού.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας έκαναν έκκληση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας, παρακαλώντας για τη σωτηρία των δύο τους παιδιών.

Παρά τον τρόμο, η Meenakschi δεν ρίχνει στον αδερφό της το φταίξιμο για τα δεινά, που περνάει.

Οπως επισημαίνει, «το να αγαπάς κάποιον δεν είναι κακό».iefimerida.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα