Ελλάδα | 16.03.2016

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι γονείς του συζυγοκτόνου στο Βελβεντό μπορούν να βλέπουν τα εγγόνια τους μέχρι την εκδίκαση της επιμέλειας στις 25 Μαΐου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της Ανθής Λινάρδου καθώς το δικαστήριο σήμερα, αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα του συζυγοκτόνου να μπορούν να επικοινωνούν με τους γονείς του. Την επιμέλεια των παιδιών (ένα οκτάχρονο αγόρι και δύο δίδυμα εξάχρονα κορίτσια) την έχει η οικογένεια της άτυχης Ανθής τα οποία βρίσκονται μαζί τους από την πρώτη στιγμή της εξιχνίασης του φρικιαστικού εγκλήματος.
  
Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου για τη δολοφονία της συζύγου του την οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο έπνιξε και έθαψε σε χωράφι λίγο έξω από το χωριό που διεμεναν το Βελβεντό, αιτήθηκε την προσωρινή επικοινωνία της οικογένειας του εντολεα του -δηλαδη των γονέων του Τάσου Τσιουχάρα- με τα ανήλικα τέκνα του, των οποίων την προσωρινή επιμέλεια εχει η μητερα της Ανθης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ασφαλείς απο τη διαδικτιακή εφημερίδα kozanilife, έπειτα από την προσωρινή διαταγή που ελήφθη κατόπιν του αιτήματος του δικηγόρου του κατηγορουμένου  κ. Κουλιούφα, εώς και τις 25 Μαΐου που δικάζονται τα δύο αντίθετα δικόγραφα για την επιμέλεια των παιδιών, επιτρέπεται στους γονείς του κατηγορουμένου να επικοινωνούν κάθε Σάββατο με τα εγγόνια τους.

 

protothema.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα