Αθλητισμός | 09.02.2015

Στο πρωτάθλημα ξιφασκίας

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που πραγματοποιήθηκε 7-8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. Οι αθλητές του συλλόγου μας γύρισαν με μεγάλες επιτυχίες από την Αθήνα καθώς υπήρξαν μετάλλια και πολλές εμπειρίες.

Συγκεκριμένα στο ξίφος μονομαχίας νεανίδων, η Παναγιωτάκη Μαριάννα-Στέλλα κατέκτησε την 8η θέση και έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες μετά από σπουδαία εμφάνιση. Στη σπάθη νεανίδων η Αρχαύλη Αθηνά κατέκτησε την 29η θέση και η Καραπιδάκη Ανθή την 30η. Στο ξίφος μονομαχίας εφήβων ο Πάσσαμ Φίλιππος κατέκτησε την 82η θέση και ο Πανταζόγλου Νικόλαος την 84η.

Παράλληλα δύο αθλητές της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ  που κάνουν προπόνηση στο σύλλογο μας πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και στα ατομικά κατάφεραν και πλασαρίστηκαν στην πρώτη 16αδα.Ο Ζαχαριουδάκης Νικόλαος τερμάτισε 11ος και ο Καραπιδάκης Ιωάννης 16ος. Στα ομαδικά κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας το κύπελλο με μικρή διαφορά (45-43). Οι αθλητές έδειξαν οτι ανήκουν στην ελίτ του αθλήματος και κάθε φορά στους αγώνες επιβεβαιώνουν την ανοδική τους πορεία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές και ευχαριστεί τις ANEK LINES για τη βοήθεια που παρέχουν στις μετακινήσεις των αθλητών στην Αθήνα.

Τέλος όποιος επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά το άθλημα της ξιφασκίας μπορεί να  μας βρει στην Κονδυλάκη 1 ή στο 6939460525 & στο www.aothiseas.gr  

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα