Κόσμος | 31.12.2013

Απομακρύνθηκε από ανθρώπους του Νοσοκομείου

Με απίστευτο θράσος ένας δημοσιογράφος κατάφερε με άθλιο τρόπο να φτάσει στην εντατική μονάδα που νοσηλεύεται ο Μίκαελ Σουμάχερ στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας, Ζαμπίνε Κεμ, ενημέρωσε πως ένας δημοσιογράφος ντυμένος ιερέας κατάφερε να φτάσει μέχρι τη μονάδα εντατικής θεραπείας που νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, μέχρι να τον καταλάβουν οι άνθρωποι του νοσοκομείου και να τον απομακρύνουν από το σημείο.

Στο μεταξύ νέες πληροφορίες για το πως έγινε το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ το μεσημέρι της Κυριακής στις γαλλικές Άλπεις έδωσε η εκπρόσωπος του, Σαμπίν Κεμ, στην εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ατύχημα δεν οφείλεται σε υψηλή ταχύτητα αλλά σε μία σειρά από εξαιρετικά άτυχες συμπτώσεις. Ο Σουμάχερ βρέθηκε στο σημείο για να βοηθήσει έναν φίλο του που είχε πέσει και λίγο αργότερα προσέκρουσε σε έναν βράχο. Τότε ο «Σούμι» πήρε ύψος και προσγειώθηκε με το κεφάλι σε έναν άλλον βράχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά.


Πηγή: www.gossip-tv.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα