Αθλητισμός | 20.07.2013

Μετά το τέλος του πρώτου φιλικού της ομάδας του επί ολλανδικού εδάφους, ο Παύλος Δερμιτζάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ασπρόμαυρης ομάδας επεσήμανε:«Με βάση το στάδιο της φυσικής κατάστασης που βρισκόμαστε αλλά και στο κομμάτι το τακτικό που έχουμε περάσει σαν νέα ομάδα παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ξεκινάει στις 2 Αυγούστου και σε ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα.
Στα πλαίσια λοιπόν του μονταρίσματος της ομάδας μείναμε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Ήμασταν σοβαροί, πειθαρχημένοι αλλά σαφέστατα έχουμε και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στα πρώτα 60 λεπτά είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και δε επιστρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρία. Μετά το 60΄είχαμε την κατοχή της μπάλας, ανεβήκαμε επιθετικά και δημιουργήσαμε 13 τελικές προσπάθειες. Αντίθετα ο αντίπαλος σε ένα κόρνερ ήρθε το γκολ σε μια στιγμή αδράνειας και ηττηθήκαμε.
Δεδομένων των συνθηκών που περιέγραψα πριν, η εικόνα μας κρίνεται ικανοποιητική. Αύριο έχουμε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι και πιστεύω να είναι ανάλογη η προσπάθεια της ομάδας».
Η αποστολή αμέσως μετά το φιλικό αναχώρησε για την Γάνδη του Βελγίου εν όψει του φιλικού της Κυριακής (21/7) με την Σερλκ που θα γίνει στο Μπριζ στις 6.30 μμ (τοπική ώρα).

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα