Αθλητισμός | 30.09.2013

Για τη χθεσινή ισοπαλία του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλα και για το πόσο θέλει μια νίκη η ομάδα του, μίλησε ο προπονητής της ασπρόμαυρης ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης σε συνέντευξη του στο Αθλητικό Metropolis είπε:
Για το χθεσινό παιχνίδι, τόνισε: «Η ομάδα μου ήθελε να πάρει τη νίκη χθες. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα που καλά δουλεμένες γραμμές και έτσι προσπαθήσαμε να κρατηθούμε καλά ανασταλτικά. Αφού πετύχαμε το γκολ, προσέξαμε πολύ στην άμυνα, ωστόσο μετά την ισοφάριση ανοιχτήκαμε λίγο περισσότερα επιθετικά. Έγινε ένα παιχνίδι καθαρό, χωρίς σκοπιμότητες, στο οποίο και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη».

Για το πως του φάνηκε ο φετινός ΠΑΟΚ, ανέλυσε: «Είναι μία ομάδα δυνατή με πολύ καλές μονάδες. Ο κύριος Στέφενς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Δίνει έμφαση στην κατοχή, μια και έχει το υλικό για να κάνει παιχνίδι κατοχής. Εμένα θα μου άρεσε και ένα λίγο πιο επιθετικό σχήμα, αλλά ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε χθες, όπως ο ίδιος τον περίμενε, είπε: «Ναι η ομάδα ήταν περίπου όπως την περίμενα, βάσει των προηγούμενων παιχνιδιών της. Ωστόσο μου έκανε εντύπωση ο συνδυασμός του Αθανασιάδη με τον Στοχ».

Για το χέρι του Μπούρμπου, υπογράμμισε: «Κανείς μέσα στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή δεν αντιλήφθηκε παράβαση, αυτό πιστεύω πως φάνηκε ακόμη και από τις δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ αργότερα, που δεν έκαναν ιδιαίτερο λόγο για τη φάση αυτή. Αλλά βλέποντάς το στην τηλεόραση αργότερα, φάνηκε πως ήταν χέρι. Σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ πως η χθεσινή διαιτησία ήταν καλή».

Για το πως βλέπει γενικά το φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα. Έχει έρθει ένας άνθρωπος που θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάει ψηλά, με σοβαρότητα και να τον κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Χρειάζεται όμως και υπομονή για να γίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο».

Για την μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο του ΟΦΗ, κατέληξε: «Η ομάδα έχει αρχίσει να πατά καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια και είναι σαφές πως είμαστε αρκετά καλοί στην έδρα μας. Αυτό που χρειάζεται πια, είναι να έρθει και η νίκη».


 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα