Είδα - Άκουσα | 27.01.2016

Τα δύο έγγραφα και οι ισχυρισμοί

Ο περιφερειάρχης εδώ και καιρό έλεγε ότι υπήρχαν τα χρήματα από κοινοτικά κονδύλια για να προχωρήσουν τα έργα των απορριμμάτων στην Κρήτη. Κάποιοι το είχαν αμφισβητήσει και ο Αρναουτάκης πήγε στην ΠΕΔ με ντοκουμέντα και...έδειξε το έγγραφο της προένταξης! Κι όμως κάποιοι επιμένουν στη Λότζια, στην ΠΕΔ, ότι δεν υπάρχουν χρήματα...!

"Δεν υπάρχει χρηματοδότηση έργων αν δεν υπάρξει επικαιροποίηση του περιφερειακού ΠΕΣΔΑ" επιμένει ο Απόστολος Λουλουδάκης που υποστηρίζει πως "δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λέει η Περιφέρεια και υπάρχει και άλλη άποψη για το τι πρέπει να γίνει και τι γίνεται"!

Ο κ.Λουλουδάκης μάλιστα μου έστειλε και δύο έγγραφα που, όπως λέει, επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του:

-Ανακοίνωση του δικτύου ΦΟΣΔΑ όπου ρητά επισημαίνει τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης έργων.

-Την εγκύκλιο της κα. Μπαριτάκη όπου αναλύει την διαδικασία για την επικαιροποίηση των ΠΕΣΔΑ και τις εγκρίσεις που πρέπει να υπάρχουν.

"Πόσες από αυτές δεν υπάρχουν στον ΠΕΣΔΑ Κρήτης; Ποιος μπορεί να ισχυρίζεται την εξασφάλιση χρηματοδότησης όταν οι λόγοι αιρεσιμότητας για να μην υφίστανται, χρειάζονται άμεση επικαιροποίηση - αναμόρφωση και προσαρμογή στον ΕΣΔΑ και ΠΕΣΔΑ Κρήτης" αναρωτιέται ο Απόστολος.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα