Κρήτη | 01.05.2013

Ο βουλευτής της ΝΔ στο πειθώριο της συνάντησης που είχε με τον αντιπεριφερειάρχη, δε διέψευσε τις φήμες

Προσωπική ενημέρωση είχε το πρωί στην περιφερειακή Ενότητα Χανίων από τον Αντιπεριφερειάρχη ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης.  

Σε ότι αφορά στη συνάντηση, ο κύριος Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα αναπτυξιακά ζητήματα στο νομό που εκκρεμούν ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να έχουν αίσιο τέλος, όπως η επέκταση του αεροσταθμού των Χανίων που εγκρίθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο, ενώ για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι αυτή η ενέργεια όπως επιχειρείται θα ήταν καταστροφική.

Μεταξύ άλλων στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν και οι πηγές χρηματοδοτήσεων είτε από το ΕΣΠΑ, η από κρατικές επενδύσεις για να προχωρήσουν έργα όπως ο κόμβος των Μουρνιών, η αποκατάσταση του δρόμου από Καλύβες μέχρι άγιους Πάντες αλλά και η κατασκευή του δρόμου Εθνική Οδός – Αεροδρόμιο και το θέμα της γης υψηλής παραγωγικότητας στην Αγυιά.

Όλα αυτά θα συζητηθούν σε ευρεία σύσκεψη των φορέων του νομού η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα.

Δε διέψευσε τις φήμες

'Οχι, όχι δεν κάναμε τέτοια κουβέντα, καμία κουβέντα. Τίποτα. Ούτε υπονοούμενο αφήσαμε”. Αυτή ήταν η απάντηση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στην ερώτηση αν η συζήτηση που είχε με τον Απόστολο Βουλγαράκη το πρωί ήταν στο επίπεδο βουλευτή προς Αντιπεριφερειάρχη ή ως μελλοντικού συναδέλφου στην αυτοδιοίκηση. Ο ίδιος δεν απάντησε αρνητικά στις φήμες που τον θέλουν στις επόμενες εκλογές να θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Χανίων ούτε απέκλεισε το ενδεχόμενο. Η παραπάνω απάντηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως διπλωματική.

 

πηγή: neatv.gr - Ευαγγελία Ξηρουχάκη

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα