Αθλητισμός | 01.12.2013

Ο Ηρακλειώτης άσος τόνισε ότι το βασικό για ένα παίκτη είναι να πληρώνεται και όχι σε τι κατηγορία παίζει η ομάδα του.

Για τον Ηρακλή Ψαχνών την φανέλα του οποίο φοράει φέτος μίλησε, Δημήτρης Κοιλιάρας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ο οποίος άνδρωθηκε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη αναφέρθηκε στα play-off για την άνοδο, στην εικόνα των δυο ομίλων και στην επιλογή του να αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοιλιάρας στον Sentra fm 103.3:

Για τον στόχο του Ηρακλή Ψαχνών και τα play-off: «Με τις κινήσεις που έχουν γίνει στόχος είναι η άνοδος στην Super League. Θα ήταν καλύτερα να βγαίνει ο πρώτος στην κατηγορία και να έπαιζε play off ο δεύτερος και ο τρίτος στους ομίλους. Θα είναι δύσκολο, θα είναι ένα συναρπαστικό μίνι πρωτάθλημα»

Για τον όμιλο τους: «Σίγουρα δύο τρεις ομάδες έχουν καλύτερο ρόστερ. Οι διαφορές είναι ελάχιστες, θα παίξει ο πρώτος με τον τελευταίο και θα κερδίσει δύσκολα. Εμείς παίξαμε με τον Αστέρα Μαγούλας κάναμε ευκαιρίες δεν βάλαμε γκολ και μείναμε στο 0-0. Φάνηκε πιο δύσκολο από ότι περιμέναμε.»

Για το ποδόσφαιρο στην Β΄ Εθνική: «Το ποδόσφαιρο στην Β Εθνική είναι πιο πολύ δυνατό παρά τεχνικό. Δεν υπάρχουν καλά γήπεδα. Είναι πιο εύκολο να παίξει ένας παίκτης στην Α΄ Εθνική παρά στην Β' »

Για το πώς πήρε ο ίδιος την απόφαση να παίξει στην Β' Εθνική και για την οικονομική κατάσταση: «Μετά τη Παναχαϊκή δεν είχα πρόταση από Α' Εθνική. Με προσέγγισαν όμορφα οι άνθρωποι εδώ και είπα το ναι. Πλέον έχω οικογένεια, θα μπορούσα να πάω Ά Εθνική και να μην πληρώνομαι. Να το κάνω έτσι για να λέω ότι παίζω Α' εθνική και να μην έχω λεφτά να ζήσω την οικογένεια μου; Είναι δύσκολα τα πράγματα και πολλές ομάδες στην Α΄ και στην Β΄ Εθνική δεν πληρώνουν ποδοσφαιριστές. Ο Πανιώνιος είμαι μια μεγάλη ομάδα, που δεν μπορεί να πληρώνει μικρούς μισθούς. Καλύτερα σε μικρή κατηγορία και να παίρνεις τα λεφτά σου. Του χρόνου μπορεί να επιστρέψει στην Α Εθνική ή να μείνει και στην Β΄ δεν έχει σημασία, με τα χρόνια είναι τι επιλογές θα κάνεις»

Για το ποιες ομάδες ξεχωρίζει από τον όμιλο τους: «Τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Παναιγειάλιο, την Καλλιθέα και ο ΑΟΞ έχει καλή ομάδα. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, είμαστε πολύ κοντά όλες οι ομάδες. Στον β΄ γύρο θα ξεκαθαρίσει λίγο»

Για το πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα του: «Είμαστε μια χαρά, η διοίκηση είναι κοντά μας, μάς πιστεύει. Έχουμε καλό γήπεδο και σε μερικές μέρες θα μπούμε και στο νέο προπονητικό»

Για το ποιες ομάδες ξεχωρίζει στον άλλο όμιλο: «Την Νίκη Βόλου, την Κέρκυρα, έχει καλές ομάδες. Είναι και η Καλαμαριά θα ανέβει και ο Ηρακλής»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα