Ελλάδα | 29.09.2014

Είχε εξαφανιστεί το πρωί από το σπίτι του

Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο 15χρονος Αλέξης Σακελλίων, που είχε εξαφανιστεί νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία από την πρώτη στιγμή προχώρησε σε μία τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό του νεαρού, ο 15χρονος ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του για να πάει φροντιστήριο και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.

Τελικά το μεσημέρι, αστυνομικοί τον βρήκαν έξω από το φροντιστήριό του, όταν επέστρεψε εκεί για να πάρει το ποδήλατό του. Όπως έγινε γνωστό, το παιδί βρισκόταν στη Γλυφάδα. Ο νεαρός μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ για να δει ψυχολόγο ανηλίκων πριν επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο 15χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα στους γονείς του, όπου ανέφερε, αναφέρουν πληροφορίες, ότι αντιμετώπιζε προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα. Πήρε το ποδήλατό και έφτασε στο φροντιστήριο, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ στο μάθημα. Άφησε το ποδήλατο απέξω και εξαφανίστηκε. Φαίνεται όμως ότι η εξαφάνιση του Αλέξη ήταν μια κραυγή αγωνίας και πως ο 15χρονος θέλησε να «ταρακουνήσει» τους γονείς του.


iefimerida.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα