Αθλητισμός | 31.05.2014

Τέλος από την προεδρία του Αλμυρού ο Μαρίνος Μερονιανάκης.

Η προαναγγελία της αποχώρησης του Μαρίνου Μερονιανάκη απο τον Αλμυρό μετά απο τρία χρόνια έχοντας ουσιαστικά επιτελέσει σημαντικό έργο στον σύλλογο επιβεβαιώθηκε και επίσημα με μία μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρώην πλέον πρόεδρος του Αλμυρού!

Μετά απο τρία χρόνια παρουσίας στην προεδρία ο Μαρίνος Μερονιανάκης που ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα σε δύο τελικούς της Α1 ΕΠΣΗ, έκανε σημαντικά έργα στο γήπεδο, κατέκτησε και ένα κύπελλο της ΕΠΣΗ αποτελεί πλέον παρελθόν απο τον σύλλογο του Γαζίου.

Οι λόγοι της αποχώρησης λίγο πολύ είναι γνωστοί, καθώς και κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, αφού ουσιαστικά δεν είχε την απαιτούμενη στήριξη που χρειάζεται μία ομάδα ώστε να πρωταγωνιστεί. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε και το βράδυ της Παρασκευής καθώς μόλις τρία άτομα -μαζί με τον πρόεδρο- ενδιαφέρθηκαν και παραβρέθηκαν στην  γενική συνέλευση του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση αυτή που εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μαρίνος Μερονιανάκης κάνει γνωστή την παραίτηση του αλλά και του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, παραθέτει κάποιες βασικές προϋποθέσεις στην νέα διοίκηση που θα αναλάβει ενώ η ομάδα παραχωρείται όπως γνωστοποίησε δωρεάν μαζί με τα έργα και όλα όσα έχουν γίνει απο την διοίκηση Μερονιανάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συγκροτήθηκε σήμερα Σάββατο 31/05/14 το διοικητικό συμβούλιο του ΓΠΣ Αλμυρού και αφού έκανε τον απολογισμό της περυσινής χρονιάς και εξέτασε την παρουσία των φιλάθλων και μελών της ομάδας στην χτεσινή γενική συνέλευση κατέληξε στα εξής:

Παραιτείται ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
Αναμένονται μόνο σοβαρές προτάσεις για ανάληψη της ομάδας για να αξιολογηθούν απ’το απερχόμενο συμβούλιο. Τζαμπατζήδες, τυχάρπαστοι, ονειροπόλοι, ανεμαζοξάρηδες, χωρίς σχέδιο ή φιλοδοξίες και όραμα να μην εμφανιστούν καθόλου, απορρίπτονται .
Το τέως διοικητικό συμβούλιο θα στηρίξει έμπρακτα με χορηγίες, γνώσεις και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα το νέο συμβούλιο αλλά χωρίς να συμμετέχει κανένα μέλος στην νέα διοίκηση εφόσον η παραίτηση είναι μαζική και κοινή απόφαση.
Η ομάδα παραχωρείται δωρεάν και χωρίς χρέη έχοντας 25 δελτία ποδοσφαιριστών ως παρακαταθήκη.
Παραχωρούνται δωρεάν και όλες οι υποδομές που έγιναν απο την απερχόμενη διοίκηση, στέγαστρο, κυλικείου, περίφραξη, καλλωπισμός γηπέδου.
Τέλος παραχωρείται δωρεάν η εξασφάλιση χρηματοδότησης απο τον δήμο και την περιφέρεια για τα νέα αποδυτήρια του ΓΠΣ Αλμυρού.

Η μοναδική υποχρέωση της νέας διοίκησης θα είναι:

Να σεβαστεί την ιστορία του Αλμυρού και το έργο των προκατόχους της.
Να σεβαστεί τα μηνύματα κοινωνικά και αγωνιστικά που πέρασε ο Αλμυρός τα τελευταία χρόνια και αν κρατήσει δωρεάν το «Δικαίωμα στην ζωή» όπως το είχαμε και εμείς στα ρούχα της ομάδος.
Να παραχωρήσει δωρεάν όπως και εμείς την χρήση του κυλικείου σε μία άπορη οικογένεια της περιοχής μας.
Να ολοκληρώσει τα αποδυτήρια αφού έχει ήδη εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και τα χρήματα να μην δοθούν αλλού.
Να σεβαστεί και να συνεργαστεί με τις υπόλοιπες ομάδες του Δήμου μας με δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου όπως το κάναμε και εμείς.
Για όσα χρόνια παραμείνει η νέα διοίκηση θα επιθυμούσαμε οι υποδομές να συντηρούνται και να παραμείνουν σε ίδιο ή και καλύτερο επίπεδο καθώς η ομάδα να παραμείνει και να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ.
Τέλος, αν ποτέ ξανατεθεί το γηπεδικό ζήτημα να βγει μπροστά όπως κάναμε εμείς. Το γήπεδο είναι περιουσία και ανήκει μόνο στον Αλμυρό, ούτε στον Δήμο, ούτε κανενός άλλου γιατί φτιάχτηκε με ενέργειες των ανθρώπων του Αλμυρού.

Αγαπητοί φίλοι, επειδή οι καρέκλες δεν είναι αιώνιες εμείς κάνουμε άνοιγμα στον κόσμου του Δήμου Μαλεβιζίου και για το καλό της ομάδας μας αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι και την συνείδηση καθαρή. Έχουμε κάνει τα λάθη μας αλλά τα σωστά υπερτερούν.

Ενημερώνουμε την μελλοντική διοίκηση ότι πάντα θα αγαπάμε τον Αλμυρό, θα είμαστε κοντά στην ομάδα, θα στηρίζουμε και θα χειροκροτούμε στα καλά αλλά θα επικροτούμε και θα αποδοκιμάζουμε (φανερά όμως) τα κακά.

Γιατί πάνω απ’όλους είναι ο Αλμυρός και όποτε χρειάστηκε αυτά τα τρία χρόνια το αποδείξαμε με πράξεις.

Σας ευχαριστούμε για αυτά τα όμορφα και δημιουργικά χρόνια που περάσαμε μαζί. Δυστυχώς κάναμε τον κύκλο μας και τώρα πρέπει να έρθουν νέα πρόσωπα με όρεξη και αγάπη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Τα ωραία κάποτε τελειώνουν, τα καλύτερα έρχονται.

Με εκτίμηση
Ο απερχόμενος πρόεδρος
Μαρίνος Μερονιανάκης
και το διοικητικό συμβούλιο του ΓΠΣ Αλμυρού.

Πηγή: grandsport.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα