Αθλητισμός | 28.02.2013

Tο αιμάτωμα που αποκόμισε στο χέρι του μετά την προπόνηση της Τετάρτης ο επιθετικός των μελανόλευκων, Αλέξης Περογαμβράκης, δεν είναι ικανό να στερήσει την συμμετοχή του στο σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στην τελική της ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την Σαββατιάτικη (2/3 19:30) μάχη με τον Ολυμπιακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Περογαμβράκης λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης σε μία μονομαχία του με τον Κουρδάκη χτύπησε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να πάθει αιμάτωμα. Ο 24χρονος επιθετικός αισθάνεται πόνο με αποτέλεσμα να γυμναστεί μόνος του  Παρ' όλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και ο τραυματισμός του δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρός ώστε να του στερήσει την συμμετοχή του από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Παράλληλα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και για προληπτικούς δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων. Ούτως η άλλος βέβαια ο έμπειρος επιθετικός των μελανόλευκων δεν υπολογίζεται καθώς είναι τιμωρημένος.
Επίσης ο Μονιάκη ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ από το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους» συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έκανε θεραπεία.
Όσον αφορά τώρα το σημερινό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους παίκτες του Γιάννη Πετράκη το μενού περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αρχικά, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες, προκειμένου να παίξουν οικογενειακό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο (1/3) στις 4.30 μμ. στο κεντρικό γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αποσυρθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα