Αθλητισμός | 30.09.2013

Με την εξέταση των μαρτύρων συνεχίζεται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων η δίκη για τους στημένους αγώνες.

Πρώτος κλήθηκε να καταθέσει ο διευθυντής στοιχήματος του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ηλιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας 3-0, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως "ύποπτο". Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε πως κατά τον ΟΠΑΠ δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό όπως επίσης και στο Ολυμπιακός Βόλου - Ηλυσιακός 0-1, το αποτέλεσμα του οποίου επισήμανε πως ήταν φυσιολογικό καθώς η ομάδα του Ηλυσιακού ήταν σε ανοδική πορεία και ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες.

Βέβαια, ο Γιώργος Ηλιόπουλος ανέφερε πως δεν γνωρίζει με ποια κριτήρια χαρακτηρίζει η UEFA ως "ύποπτο" έναν αγώνα.

Μετά την εξέταση του κ. Ηλιόπουλου ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή και η δίκη θα συνεχιστεί με την εξέταση και άλλων μαρτύρων.

Ως μάρτυρες έχουν κληθεί μεταξύ άλλων οι Σοφοκλής Πιλάβιος, Νικόλας Πατέρας, Αλέξης Κούγιας, Γιάννης Kαϋμενάκης, Γιώργος Δαλούκας, Νίκος Mήνης, Βασίλης Tεροβίτσας, Κώστας Bαξεβάνης, Μπάμπης Kατσούλης, Βασίλης Σαμπράκος, Άρης Γάτας, Παπαπάνος, Mορφονιός, Hλιόπουλος, Kουτρούμπα, Mπόης, Παντελίδης, Xατζής, Δημήτρης Kωνσταντινίδης, Κώστας Bαλαβάνης, Βαγγέλης Σκούκας, Περικλής Παπαδόπουλος, Δημήτρης Kύρκος και Λευτέρης Ήμελος. 

Κατηγορούμενοι: Ο Μάκης Ψωμιάδης που θεωρείται ότι ήταν ο αφανής ιδιοκτήτης της Καβάλας, ο γιος του Σταύρος ως πρόεδρος της Καβάλας, ο Γιάννης Παπακώστας ως προπονητής της Καβάλας, ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου ως πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, ο Θωμάς Μητρόπουλος ως πρόεδρος του Ηλυσιακού, ο Γιώργος Χριστοβασίλης με την ιδιότητα του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βαγγέλης Αγγελής ως παράγων του ΠΑΣ, ο Διονύσης Κωτούλας ως πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης, ο πράκτορας Δημήτρης Δημητρίου και ο μπουκ Γιώργος Χαβενετίδης. 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα