Κρήτη | 26.09.2014

Η επιτροπή αποφάσισε να απορρίψει την προσφυγή

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η επιτροπή του άρθρου 152 του Δημοτικού Κώδικα προκειμένου να εξετάσει την προσφυγή των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Χανίων κ. Ι. Σαρρή, Χ. Κουρούση και Μ. Βουλγαρίδη, κατά της απόφασης του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γ. Ροκαδάκη, περί ακυρώσεως της εκλογικής διαδικασίας για τους εκπροσώπους του Δήμου Χανίων στην ΠΕΔ Κρήτης.

Να σημειωθεί πως στην Επιτροπή του άρθρου 152 προεδρεύει ο εκπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, στην Κρήτη κ. Ιωάννης Αλεξανδράκης, με μέλη τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Ιωάννη Δασκαλάκη και τον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη ως εκπρόσωπο των Δήμων.

Η επιτροπή αποφάσισε να απορρίψει την προσφυγή και ως εκ τούτου θα εφαρμοστεί η απόφαση του Γ.Γ. κ. Ροκαδάκη η οποία όριζε " ότι: στα πλαίσια της παρ. 5 του άρθρου 64 του Ν.3852/2010, να επαναληφθεί η συνεδρίαση για την εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κρήτης, την πρώτη Κυριακή 5 ημέρες από την παραλαβή της απόφασης, δηλαδή την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11:00π.μ.", όπως έχει ορίσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Ευτυχώς για την αυτοδιοίκηση και δυστυχώς για ορισμένους οι θεσμοί λειτουργούν.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα