Αθλητισμός | 29.10.2013

Ο Έλληνας αθλητής δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό στο μονό ανδρών, αφού ηττήθηκε απο τον Τσέχο Robert Rumler στα πλαίσια του 3rd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit που διεξάγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Bitch Hotel στη Χερσόννησο Ηρακλείου Κρήτη.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε το πρώτο σέτ εύκολα με 6-2, στο δεύτερο σέτ τα πράγματα ήταν πιο ισοροπημένα και κρίθηκε στις λεπτομέριες με νικητή τον Τσέχο (7-6). 
Στο τρίτο και τελευταίο σέτ και ενώ ο Τσέχος προηγούταν με 6-5 σέτ και 30-15 ο Τσιτσιπάς γύρισε το πόδι του και το ματς διακόπηκε για λίγο, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό και κατάφερε να τελειώσει το ματς το οποίο κατέληξε στον Τσέχο με συνολικό σκόρ 2-1 σέτ  (2-6 / 7-6 / 7-5). 
Στο μονό γυναικών η Μαργαρίτα Μαρκάκη ηττήθηκε πολύ εύκολα απο την Ολλανδέζα Rosalie Van Der Hoek με 2-0 σέτ (6-1 / 6-0) και αποχαιρέτησε νωρίς το τουρνουά. 
 
Το σημερινό πρόγραμμα (29/10) 
 
Ξεκίνημα του κυρίως ταμπλό στους άνδρες με τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών να είναι πλούσια. 
Στο μονό, πρώτος απ όλους θα ριχτεί στη μάχη ο Γιάννης Στεργίου που θα αναμετρηθεί με τον Γάλλο Enzo Py, ενώ αργότερα θα αγωνιστούν ακόμα δύο τενιστές μας, Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς θα αντιμετωπίσει τον  Σλοβένο Tom Kocevar-Desman και ο Κωσταντίνος Μίκος θα αναμετρηθεί με τον Βέλγο Νο.3 του ταμπλό Arthur De Greef. 
Στο διπλό ανδρών, οι Περδικογιάννης-Σχοινάς αγωνίζονται εναντίων των Robert Godlewski απο την πολωνία και Mario Trnovsky απο την Σλοβακία, την ίδια ώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ελληνογερμανό συμπαίχτη του Christopher Papadakis θα αναμετρηθούν με τους Τσέχους Marek Jaloviec και Vaclav Safranek. 
Αργότερα ο Χάρης Καπόγιαννης με τον Τσέχο Συμπαίχτη του Dominik Kellovsky θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Enzo Py και Johan Sebastian Tatlot, ενώ οι Παυλής-Στεργίου θα έχουν για αντίπαλο, τους Τσέχους No.3 του ταμπλό, Jakub Filipsky και Roman Jebavy. 
Στο μονό γυναικών θα έχουμε την αναμέτρηση της Αγνής Στεφάνου εναντίων της Τσέχας Veronika Kolarova ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη παίρνει η Ειρήνη Παπαγεωργίου που θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Luisa Marie Huber. 

 
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα