Αθλητισμός | 31.08.2015

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ιντέγε Μπράουν, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και του Ερνάνι.

Οι ερυθρόλευκοι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών κατάφεραν να φτάσουν την απόκτηση του Ιντέγε Μπράουν. Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν ότι επήλθε συμφωνία με την Γουέστ Μπρομ για την απόκτηση του Νιγηριανού άσου αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη.

Μάλιστα, αυτό που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην επιτυχία αυτή του Ολυμπιακού είναι το γεγονός ότι ο Ιντέγε δεν αποκτήθηκε ως δανεικός με ένα ποσό το οποίο θα έμπαινε ως ρήτρα.

Όπως επισήμαναν οι Πειραιώτες ο Ιντέγε αποτελεί μεταγραφή από την αγγλική ομάδα και μάλιστα με ένα ποσό αρκετά μεγάλο για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπερβαίνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Η μεταγραφή του Ιντέγε θα ανακοινωθεί αύριο.

Παίρνει και Ερνάνι!

Πληροφορίες από την Πορτογαλία θέλουν τον Ολυμπιακό να είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Ερνάνι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία τις οποίες μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η Πόρτο ενημέρωσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας ότι έχει επέλθει συμφωνία με την ελληνική ομάδα για την παραχώρηση του Ερνάνι.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, πρόκειται για δανεισμό με τον Ολυμπιακό να έχει το δικαίωμα να κάνει δικό του τον νεαρό άσο με ένα ποσό το καλοκαίρι.

Νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι είχαν ενημερώσει ότι υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο και για άλλη μια μεταγραφική κίνηση -εκτός αυτής του Ιντέγε- χωρίς όμως να αναφέρουν κάτι περισσότερο.

Πηγή: sport-fm.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα