Υγεία | 31.03.2015

Οι κοσμητικές απαιτήσεις κυρίως των γυναικών στρέφονται πλέον σε λύσεις που έχουν γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, είναι οικονομικές και φυσικά δεν απαιτούν νοσηλεία και παυσίπονα φάρμακα

Τα τελευταία χρόνια οι μη επεμβατικές θεραπείες για την αποκατάσταση αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα έχουν αδιαμφισβήτητη αύξηση και μεγάλη ζήτηση ανάμεσα στο γυναικείο αλλά και στον ανδρικό πληθυσμό.

Οι κοσμητικές απαιτήσεις κυρίως των γυναικών στρέφονται πλέον σε λύσεις που έχουν γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, είναι οικονομικές και φυσικά δεν απαιτούν νοσηλεία και παυσίπονα φάρμακα.

Αντιλαμβανόμενος  τις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών θα σας παρουσιάσω μια από τις πλέον πρωτοποριακές  και μη χειρουργικές θεραπείες  για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας στην κοιλιά, τα «ψωμάκια», τους γλουτούς και τους μηρούς και μάλιστα από την πρώτη συνεδρία. Μέσω της θεραπείας  Bella Contour θα δείτε επίσης αισθητή διαφορά τόσο στην ποιότητα του δέρματός σας όσο και σε πιθανά προβλήματα σύσφιξης.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος Bella Contour;

Το σύστημα  Bella Contour βασίζεται στη διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία REAL (Resonant Amplification of Lipid Metabolism) . Πρόκειται για μια τεχνολογία η οποία συνδυάζει  δύο πολύ γνωστές τεχνικές  που διεγείρουν τις λιποαποθήκες και αυξάνουν τη μεταβολική διαδικασία με την οποία το λίπος τελικά χρησιμοποιείται ως … ενεργειακό καύσιμο του οργανισμούς μας . Με απλά λόγια  η τεχνολογία  REAL  αλλάζει τη σύνθεση του μεταβολικού καύσιμου του οργανισμού , αυξάνοντας τη χρήση του λίπους αντί για τους υδατάνθρακες.

Η λιπογλυπτική με τη μέθοδο Bella Contour

Η τεχνολογία Bella Contour  χρησιμοποιεί  το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα υπερήχων που εκπέμπει συγκεκριμένες συχνότητες και ένταση  στοχεύοντας στην περιοχή της θεραπείας. Οι υπέρηχοι δουλεύουν ταυτόχρονα με τέσσερα ηλεκτρόδια και με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός πεδίου  που θα διεγείρει τα λιποκύτταρα . Η συνδυασμένη χρήση των υπερήχων με την ηλεκτροθεραπεία προκαλεί μηχανική κίνηση στα κύτταρα με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να διασπώνται σε λιπίδια, λιπαρά οξέα και γλυκερόλη πού χρησιμοποιούνται σαν προτιμητέο μεταβολικό καύσιμο. Η θεραπεία λοιπόν, διεγείρει τα κύτταρα του λίπους, προκαλώντας την απελευθέρωση των λιπιδίων και, στη συνέχεια, την κατάργησή τους, ως μέρος της φυσικής διαδικασίας του μεταβολισμού του σώματος μας.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου

Η θεραπεία μεBella Contour παρέχει άμεσα, σαφώς ορατά και μακράς διάρκειας αποτελέσματα, μια πιο ανάγλυφη όψη στο περίγραμμα του σώματός σας, πιο σφιχτό δέρμα, μείωση της κυτταρίτιδας και μειωμένες μετρήσεις στην περιφέρεια. Μάλιστα ανεξάρτητες μελέτες έδειξαν ότι έχει ποσοστό επιτυχίας 92% , πετυχαίνοντας μείωση της περιφέρειας στην κοιλιά κατά τουλάχιστον 4 εκατοστά χωρίς να έχει προηγηθεί  δίαιτα ή άσκηση. Αξίζει να σημειωθεί πως η κάθε  συνεδρία είναι ανώδυνη.

Ποιοι είναι υποψήφιοι για Bella Contour;

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη θεραπεία αν πάσχουν ή θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό λίπος στο σώμα τους. Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και για το τοπικό λίπος που συγκεντρώνεται μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Η τεχνολογία Bella Contour έχει έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA) και φέρει ιατρική σήμανση  CE .

Ιωάννης Γιαννάς, MD, FRCS(Eng), FRCS(Plas), FEBOPRAS, Πλαστικός & Επανορθωτικός Χειρουργός  (www.athensplasticsurgery.gr), τηλ.επικοινωνίας 210 89 43 033

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα