Κρήτη | 15.01.2015

Ύστερα από διενέργεια σχετικής διοικητικής παραλαβής από την Διεύθυνση Συγκοινωνιακών ‘Εργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης- Αναμένεται νέα γύρος αντιδράσεων

Και επίσημα ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ανακοίνωσε την παράδοση σε χρήση ενός σημαντικού για την κυκλοφορία στην  ανατολική Κρήτη οδικού τμήματος.
Όπως είχε γράψει το cretalive, είναι έτοιμος ο νέος δρόμος Αγίου Νικολάου - Καλού Χωριού και παραδίδεται σε χρήση αύριο το μεσημέρι

Στην ανακοίνωση του ο ΟΑΚ αναφέρει:

"Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. σε συνέχεια της από 24.12.2014 έγκρισης δέσμευσης προϋπολογισμού 44.761,85 € για την κάλυψη της δαπάνης αρχικής ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ για τον ηλεκτροφωτισμό της σήραγγας Καλού Χωριού και τα επανειλημμένα αιτήματα φορέων,  ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:00, θα δοθεί σε χρήση το έργο «Ολοκλήρωση κατασκευής τμήματος Ν.Ε.Ο. ‘Αγιος Νικόλαος – Καλό Χωριό του Β.Ο.Α.Κ.», ύστερα από διενέργεια σχετικής διοικητικής παραλαβής από την Διεύθυνση Συγκοινωνιακών ‘Εργων του Οργανισμού, όπως προβλέπεται στο άρθρο 72 του Ν.3669/2008 και την σχετική αδειοδότηση της Αστυνομικής Δ/νσης Λασιθίου.

Το νέο οδικό αυτό έργο που παραδίδεται σε χρήση, αφορά την κατασκευή της νέας εθνικής οδού από τον Α/Κ Κριτσάς , μέχρι τον Ι/Κ Καλού Χωριού, συνολικού μήκους 10,0 Km. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 54 εκατ. Ευρώ και ανάδοχος του έργου είναι η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ"


Υπενθυμίζεται ότι η παράδοση του οδικού αυτού τμήματος λίγες ημέρες πριν τις εκλογές είχε προκαλέσει την σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και η Οργάνωση Μεραμπέλου του κόμματος προσέφυγε στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και  με επιστολή του ζητούσε την ακύρωση των εγκαινίων.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα